hayabusa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2008 Καλησπερα σε ολη την παρεα... Εχω την εξης απορια...Στο σπιτι υπαρχει μια γραμμη ISDN...Στο δωματιο μου ομως υπαρχει μονο μια τηλεφωνικη συσκευη..Σκεφτομαι να τραβηξω αλλο ενα καλωδιο απο το netmod (απο την πριζα της δευτερη γραμμης) και χρησιμποιωντας ενα απο αυτα τα πραγματακια που παιρνουν δυο τηλεφωνικα καλωδια και βγαζουν μια εξοδο να συνδεσω ταυτοχρονα και τις δυο γραμμες σε ενα τηλεφωνο,... Ειναι εφικτο κατι τετοιο; Δηλαδη θα δουλεψει η τζαμπα θα χασω τον χρονο μου και καλυτερα θα ηταν να παω να παρω αλλο ενα τηλεφωνο για να τελειωνω; Ευχαριστω εκ των προτερων...
Borg Ιανουάριος 18, 2008 #2 Ιανουάριος 18, 2008 Αν κατάλαβα τι λες το είχα κάνει αυτό και με είχε μπλοκαρει το τηλ! Δηλ μέσα από μια τηλ γραμμή είχα βάλει adaptor και με κατάληξη τα τηλεφωνα να σηκώνονται ταυτόχρονα μερικές φορές και έκανε να κολλάει...121 μετα
hayabusa Ιανουάριος 18, 2008 Author #3 Ιανουάριος 18, 2008 ναι ε; Αστο καλυτερα τοτε γιατι σε τετοια περιπτωση θα παμε μαζι να αυτοκτονησουμε.... :D
Borg Ιανουάριος 18, 2008 #4 Ιανουάριος 18, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa ναι ε; Αστο καλυτερα τοτε γιατι σε τετοια περιπτωση θα παμε μαζι να αυτοκτονησουμε.... :D welcome to the club
theo_mich Ιανουάριος 19, 2008 #5 Ιανουάριος 19, 2008 στο τηλεφωνο που ηδη εχεις μαλλον δν γινετε.. μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο 2 γραμμων και θα εισαι οκ
hayabusa Ιανουάριος 19, 2008 Author #6 Ιανουάριος 19, 2008 Αρχική απάντηση από theo_michμπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο 2 γραμμων και θα εισαι οκ υπαρχουν τετοια τηλεφωνα; Για δωσε κανα λινκ ή καμια τιμουλα αν δεν σου κανει κοπο...
mitsosoft Ιανουάριος 19, 2008 #7 Ιανουάριος 19, 2008 Αρχική απάντηση από theo_mich στο τηλεφωνο που ηδη εχεις μαλλον δν γινετε.. μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο 2 γραμμων και θα εισαι οκ Σωστός Μπορείς να κάνεις μια βόλτα σε κανένα Praktiker λογικά πρέπει να έχουν. Από ένα ψάξιμο που έκανα βρήκα αυτό για να πάρεις μια ιδέα, αλλά μου φαίνεται λίγο ακριβό για ένα απλό τηλέφωνο αφού όταν είχα πάρει παλιά μια ανάλογη συσκευή είχα δώσει πολύ λιγότερα χρήματα.
theo_mich Ιανουάριος 19, 2008 #8 Ιανουάριος 19, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 13:04] υπαρχουν τετοια τηλεφωνα; Για δωσε κανα λινκ ή καμια τιμουλα αν δεν σου κανει κοπο... ειναι κατι στοιγμες που ψαχνεις στο νετ και δν μπορεις να βρεις αυτο που θελεις παντως αμα πας σε ενα πOTESHOP ή κανενα καταστημα ηλεκτρονικων θα βρεις... σιγουρα υπαρχει τετοια συσκευη γυρω στα 30 ευρα
MOS Ιανουάριος 19, 2008 #9 Ιανουάριος 19, 2008 Ναι ρε παιδια υπηρχε τετοιο τηλεφωνο ??Την επαθα και γω και μετα οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω 121....nice work !!
bkbilly Ιανουάριος 20, 2008 #10 Ιανουάριος 20, 2008 Χρειάζεσαι ιδικό τηλέφωνο για να λειτουργήσει αυτό.Πρέπει να πάρεις ένα isdn τηλέφωνο!
ennia Ιανουάριος 20, 2008 #11 Ιανουάριος 20, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa υπαρχουν τετοια τηλεφωνα; Για δωσε κανα λινκ ή καμια τιμουλα αν δεν σου κανει κοπο... ουτε εγω ηξερα οτι υπαρχουν τετοια τηλ. :hehe: :hehe: :hehe:
hayabusa Ιανουάριος 20, 2008 Author #12 Ιανουάριος 20, 2008 ευχαριστω για ολα παιδες...θα ψαξω και εγω λιγο και αν προκυψει κατι θα ενημερωσω...
ennia Ιανουάριος 21, 2008 #13 Ιανουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa........................................προλκψει .......................... αν τι.....................................................? :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
hayabusa Ιανουάριος 21, 2008 Author #14 Ιανουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από ennia αν τι.....................................................? :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :D Το διορθωσα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.