Spanaks Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2008 Ζαχάρωνα 22άρα wide εδώ και πολύ καιρό... αλλά λόγω στρατού όλο έλεγα ότι δεν θα την ευχαριστηθώ, ότι θα πέσουν οι τιμές... κλπ κλπ... Ξέρω ότι θα μπορούσα να πάρω κάτι καλύτερο με +40-50 ευρώ, αλλά καθότι θα ασχοληθώ σύντομα και με το στήσιμο του home cinema, είπα να κινηθώ στο οικονομικό επίπεδο. Αλλά επειδή βαρεθήκατε και δεν διαβάζετε τπτ, προχωράω... Η κούτα Τα περιεχόμενά της: Οθόνη: και παρελκόμενα: Η οθόνη συναρμολογημένη, δίπλα στη γιαγιά της... Συνδεδεμένη: Εν λειτουργία: Μια απόπειρα να φανούν οι γωνίες θέασης: Πρώτες εντυπώσεις. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα κάποιο πρόγραμμα ρύθμισης της οθόνης. Μόνο το brightness έχω κατεβάσει γιατί τυφλώθηκα. Θα ήθελα να βγάλω και μια φώτο που να φαίνεται το backlight bleeding, αλλά λόγω του dynamic contrast όπως καταλαβαίνετε είναι κάπως ανούσιο... Πάντως μπορώ να πω ότι δεν ενοχλεί... αλλά είναι ορατό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 18, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 Ωραίες γωνίες φαίνεται να έχει. Τί panel φοράει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιανουάριος 18, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 Το κλασσικό ΤΝ φυσικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 18, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 Δεν φαίνεται και άσχημη! Το αντίθετο μάλιστα! Καλό κάψιμο μπροστά της Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 18, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 μεγιες και χωρις καμενα πιξελ!!-ωραιο το ρηβιου σου- Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 18, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 Μεγειές, μεγειές Ευχαριστούμε για το ριβιού xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 18, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 Μεγειές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιανουάριος 19, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 Όσον αφορά τα χρώματα μπορώ να πω ότι έχει μια τρελή συμπάθεια στο κόκκινο...(να δω πότε θα την ρυθμίσω...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιανουάριος 19, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 Έμένα με την 222WS (πανω κατω το ιδιο πραγμα δηλαδή) το μονο που με ενοχλει ειναι το blacklight bleeding(που απο οτι λες δεν το διορθώσανε).......όντως παντως τις γωνιες θεασης δεν τις περιμενα τοσο καλες σε τοσο φτηνη οθόνη με TN (και η δικια μου τις ίδιες εχει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.