Jump to content

Race Driver: GRID

BILL5

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

εγω πηρα τη συσκευασια με το χειρηστηριο και το δεκτη.μεσα εχει και ενα cd που εγκαταστεις κανονικα και μετα παιζεις.ασε που ολα τα παιχνιδια (οχι παμπαλεα)το αναγνοριζουν κανονικα και δεν χρειαζεται καμια απολυτος ρυθμιση.για μενα ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει.

ε και το rublepad 2 που ειναι σαν του playstation γινεται αυτο. βασικα το ιδιο χειριστηριο ειναι και του xbox οποιον βολευει τον καθεναν. μονο που εχω ακουσει οτι του xbox δεν δουλευει παντα η δονηση.

Παιδια εχω ενα μικρο προβληματακι με το grid. Στο παιχνιδι δεν μπορω να γραψω με αγγλικα, μου βγαζει αλαμπουρνεζικα. Ξερει κανεις πως μπορω να το διορθωσω? Ειμαι σε Vista 32

Δηλαδη ειναι ελλεινο. Με βριζουν και εγω βαζω φατσουλες :)))) :hehe:. Θελω να τους βρισω και δε μπορω :help:

Παιδια εχω ενα μικρο προβληματακι με το grid. Στο παιχνιδι δεν μπορω να γραψω με αγγλικα, μου βγαζει αλαμπουρνεζικα. Ξερει κανεις πως μπορω να το διορθωσω? Ειμαι σε Vista 32

Δηλαδη ειναι ελλεινο. Με βριζουν και εγω βαζω φατσουλες :)))) :hehe:. Θελω να τους βρισω και δε μπορω :help:

:(ρε παιδια τιποτα μα τιποτα εεεεεεεεε?:(

Λοιπον πηρα την DFP . Τη συνεδεσα ολα οκ

Την βλεπει και το GRID

Το θεμα ειναι οτι η πεταλιερα ΔΕ δουλευει στο παιχνιδι αυτο

Φυσικα ειναι συνδεμενη και τεσταρισμενη μεσα απο windows.

Το παιχνιδι απο μονο του δινει γκαζι...ενω φρενο πολυ απλα δεν υπαρχει

Ξερετε κατι επι του θεματος ?

Η λυση βρεθηκε και εμφανιζεται καποιες φορες υπο ορισμενες συνθηκες.

http://community.codemasters.com/forum/showpost.php?p=4083955&postcount=44

Ακολουθηστε πιστα τις οδηγιες για να λυσετε το προβλημα

• 2 months later...

Eβαλα κι εγω αυτο το παιχνιδι, το οποιο εχει κολοσιαιες διαστασεις.

Αλλα πολυ μάπα τα βλεπω τα κοντρολ. Δυσκολα το χειριζεσαι και με το παραμικρο πεφτει στο τοιχο και διαλύεται... Δυσκολο να τερματισεις, πόσο μαλλον να βγει και πρωτος!

Μηπως πρεπει να κανω καποιες απ τις ρυθμισεις που εχει στα Οptions του για καλυτερο control?

• 4 weeks later...

καλησπερα..εγω που το ειχα κατεβασει κ το επεξα με παθος στην αρχη σχεδον πρωτη φορα 15 ωρεσ σερι..καλο δεν λεω, αλλα,,αυτη η καμερα(δεν ξερω αν επεξε ρολο η καρτα γραφικων μου) πηγαινε η ρουφιανα σα σκατο μεσα σε μπουκαλι..λες και ημουν μεθυσμενος ενα πραγμα..κ δεν κολαγε να πεις δεν σηκωνει τα γραφικα ,μια χαρα ηταν.δεν ξερω για εσας αλλα αυτο το στυλ καμερα σαν μπουκαλι με ξενερωσε προτιμο nfs carbon παρα αυτο,γιατι κ το pro steet μουφα ειναι σε κατι πιστες εστριβα μονο με χειροφρενο,στο θεο του δλδ,καλα για drift δεν μιλαμε,αλλου ο παπας και τα ρασα,με το pro street αλλαξα πληκτρολογιο,γιατι εφαγε κατι μπουνιδια.***** ρεαλισμο βαζουν..τουλαχιστον δωστε επιλογες σε καμερες...μας εφαγε το εφε κ χασαμε την μπαλα..τα λεμε.:dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3:

Εμενα παλι που εχω βαλει ενα pad απο ps2 με converter σε usb δεν μου το βλεπει το GRID...Σε ολα τα αλλα παιχνιδια ειναι οκ..Ξερετε τι παιζει?

Ουτε κ μενα το ειχε αναγνωρισει θυμαμαι...το ιδιο εχουμε μαλλον..κ γω με ανταπτορα το εχω το χειριστηριο..

κ στο Dirt ειχα το ιδιο προβλημα..:)

Αν εξαιρέσεις και το κάθε βλάκα οδηγό που είχες στην ομάδα σου, που σου χαλούσε τους αγώνες.. ήταν πολύ καλό! Από τη μέση και μετά όμως που μαζεύεις χρήμα από τους σπόνσορες και τα πρωταθλήματα πάει καλύτερα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.