Jump to content

Race Driver: GRID

BILL5

Recommended Posts

στην G25 το εχω 10%

και 299 μοιρες

Ετσι για να υπαρχει "κατι"

Ρε παιδια , τα αγγλικα τα δεχεται κανονικα το παιχνιδι ;Εμενα μου τα βγαζει αλαμπουρνεζικα

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply
Ρυθμισε λιγο τα control settings. Εγω για την ακριβεια θα ελεγα το αντιθετο... τα αμαξια στα πολλα χιλιομετρα ( και κυριως τυπου Leman, GT2,φορμουλες και sypercars γενικοτερα ) ΔΕΝ στριβουν οσο και να στριβεις εσυ!

ισα ισα εκει ειναι που γινεται χαμος. το μονο που καπως οδηγιεται ειναι το nsx-r τα αλλα...:wall:

οφ εχω μονο το steering assist που να ειχα και τα αλλα...:o

Ρε παίδες το force feedback σας δουλεύει καλά?

μια χαρα γιατι?:baby:

Το παιχνίδι είναι απλά φοβερό! Παίρνουμε το αίμα μας πίσω μετά το τραγικό τελευταίο NFS...

Το παιχνίδι είναι απλά φοβερό! Παίρνουμε το αίμα μας πίσω μετά το τραγικό τελευταίο NFS...

Ακριβώς αυτό .-

παιδια το game φοβερο αλλα ειναι bugfest.Σε καθαρο pc με xp με τους 8.5 και θερμοκρασιες ok κανει πολλα κρασαρισματα

Μια βλακεία που έχει το παιχνίδι είναι ότι αν πάνω σε μια στροφή σε ακουμπίσεις ή σε ακουμπίσει άλλος στο σημείο της πίσω πόρτας περίπου, το αυτοκίνητο δεν στρίβει καθόλου και για ~1'' πάει ευθεία. Δεν "ακούει" το τιμόνι που λένε.

Ρε γ@μ@τ@ ότι και να κάνω δεν μου παίζει το feedback...

Από ότι διάβασα, σε κάποιους παίζει και σε άλλους όχι...

Χωρίς feedback είναι απλά άθλιο...

:OT:Ερωτηση...Μπορω να βαλω Link απο σελιδα που δινει Links για να κατεβασετε το παιχνιδι ? Για ΟΣΟΥΣ δεν μπορουν να δωσουν τα χρηματα για αυθεντικο....κτλπ κτλπ....:magic: :OT:

Ερωτηση...Μπορω να βαλω Link απο σελιδα που δινει Links για να κατεβασετε το παιχνιδι ? Για ΟΣΟΥΣ δεν μπορουν να δωσουν τα χρηματα για αυθεντικο....κτλπ κτλπ....:magic:

:OT:Οτι καλύτερο άκουσα σήμερα:hehe::OT:

Εγώ που το έπαιξα λίγο μου άρεσε .Εχω μια υποψία ότι είναι μόνο για τιμονιέρα

Γιατι ?:getlost::hmm:

Οι Moderators έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να απαγορεύσουν την διακίνηση εικόνων πορνογραφικού περιεχομένου ή "πειρατικού" software καθώς και των links που οδηγούν σε αυτά ή σε web sites με ανάλογο περιεχόμενο καθώς και θεμάτων που σχετίζονται με προσκλήσεις σε torrent sites. Επιπροσθέτως απαγορεύεται ρητά η η δημοσίευση υλικού, που προσβάλει τις υπηρεσίες του TheLab.gr και τα μέλη του, είναι αναληθές ή δυσφημιστικό, ανακριβές, απειλητικό, καταχρηστικό, πρόστυχο, άσεμνο, προσβλητικό, ρατσιστικό ή αντίθετο με την ελληνική νομοθεσία.

free_ban.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.