Jump to content

Race Driver: GRID

BILL5

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

στον 3ο γυρο πηγενε με ζαντα :p τι κανει ο ανθρωπος!?!?!?? παντως εχει τιμονιερα... καλα οχι οτι θα κανα τοσο σκορ εγω, αλλα με παντ δε θα μπορουσε να το κανει με τιποτα κυριως λογο γκαζιου.. παντως μπραβο!!:worship:

"πλάκα" θα είχε να το κάρφωνε στην τελευταία στροφή. Προσωπικά εγώ θα απογείωνα όλο το δωμάτιο.

Εγώ πάντως με πληκτρολόγιο (μιας που ρωτάτε :p ) έχω κάνει μαξ 7+κάτιΜi. Και αυτό μία φορά

αν ειδατε ποιο πανω στο video ο τυπως πρεπει να παιζει με manual κιβωτιο και 3 κολλημενη στο θεμα γκαζιου νομιζω γινεται και με gamepad νομιζω arcade τετοιου ειδους ισως να ειναι ποιο δυσκολα με τιμονι.

τετοιο σκορ μονο με τιμονιερα....εκτος του οτι παιζει με κολημενη τριτη αμα δεις και το πως παταει γκαζι θα καταλαβεις οτι το κανει με πεταλ στανταρ........οπως και ο φιλος ειπε με πληκτρολογιο 15 μυρια και αυτα ολη την πιστα ενα συνεχομενο

γνωριζει κανεις πως γινεται στο online ενω ειναι ενεργοποιημενα τα damages ορισμενοι να μπορουν να τις αποφευγουν κανοντας ghost το αυτοκινητο?αποκτουν ετσι μεγαλο πλεονεκτημα ενω εσυ καταστρεφεσαι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.