Jump to content

Race Driver: GRID

BILL5

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

5 μυρια drift ε....μωρε μπραβο..εγω 700Κ με το ζορι....

πολυ κουραστικο το LeMan στο τελος καθε περιοδου....

κατα τα αλλα το λατρευω το παιχνιδακι...εδω και 2-3 μερες δεν ξεκολλαω...

το μεγαλύτερο σπάσιμο είναι ότι η pole position είναι τέρμα ότι να ναι εκτος κ αν μου διαφεύγει τίποτα...Μεγάλη μπούρδα αυτό, να ξεκινάς τελευταίος.

Λεμαν εγώ δεν έχω τερματίσει ακόμα, έπαιξα 1-2 φορές και σκυλοβαρέθηκα.Σα το ντεμολιτιον και τα ντριφτακια τπτ :)

μπα δεν ειναι τοοσο ευκολο να νικησεις στο basic ... και εξειγουμαι, οι οδηγοι ειναι πολυ κακοι-αργοι και αν πας με γραμμες(οσο μπορεις δλδ γιατι υπαρχει και θεμα με τον χειρισμο) κοπανας πανω τους χωρις να το θες :p χανεις χρονο,χαλαει το αμαξι.... και εισαι και αναγκασμενος κιολα γιατι σε 3 γυρους δε προλαβαινεις να τους περασεις εντελως καθαρα... μα γιατι να μην εχει προκριματικα?? αρκειντ οκ αλλα...

βασικα δε θα διαφωνησω αλλα ειναι μια πιστα ιαπωνια (που η μεγαλη της εκδοση ανεβαινει βουνο) που ουσιαστικα δε πατας ποτε φρενο.. απλα αφεινεις γκαζι και κατεβαζεις. αμα δεν εχεις καλες γραμμες το αμαξι "καθεται" και σε περναναι. ΜΟΝΟ σαυτη τη πιστα στις αλλες κανεις οτι ναναι οντως... :p α! και η πιστα στο μιλανο ειναι πολυ αγκουρι... ιδικα με το λεμαν το αουντι ρ10 ειναι μη πω... ελεγχεται εκει μεσα με το παντ το θυριο??

εχω να πω τα εξης,

μου τι σπανε τα αυτοκινητα και οτιδηποτε σε 4 ροδες

μου τι σπανε τα ραλλακια, τα ποδοσφαιρακια και γενικως οτιδηποτε μηχανοκινητο ή αθλητικο game....

τελος θελω να δηλωσω ενα και μοναδικο πραμα για το grid

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΑΜΑΤΟ

αν και πραγματικα δεν την παλευω ταληρο με αυτα τα games, το συγκεκριμενο ειναι φανταστικο

και δε με πειραζει κα8ολου που 8/10 φορες δε καταφερνω καν να γραψω τους 3 γυρους :tomato:

hostaρει καποιος απο εσας και μπαινετε οι αλλοι μετα εκει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.