Jump to content

Race Driver: GRID

BILL5

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Παληκαρια τα Le Man που εχει καθε τελος της σεζον...πειραζει αν δεν γινουν ολα ας πουμε...?

Μονο το reputation δεν ειναι κ τα φραγκα?...εχω αφησει 4-5...γιατι βαριομουν..:whistle2:..αλλα οταν δεν βαριεμαι τα κανω κανονικα..

Και εγώ άφησα αρκετά (μόνο 5 έκανα) γιατί είχα πρόβλημα τη νύχτα (έπρεπε να τη βγάλω με 1FPS:mad:).

Δεν υπάρχει πρόβλημα, πρώτος θα βγεις και σαν οδηγός, και σαν ομάδα (φρόντισε να πάρεις έναν καλό teammate και να παίξεις λίγο βρώμικα :p)

Και εγώ άφησα αρκετά (μόνο 5 έκανα) γιατί είχα πρόβλημα τη νύχτα (έπρεπε να τη βγάλω με 1FPS).

Δεν υπάρχει πρόβλημα, πρώτος θα βγεις και σαν οδηγός, και σαν ομάδα (φρόντισε να πάρεις έναν καλό teammate και να παίξεις λίγο βρώμικα )

Με 1 fps?Γιατι ετσι ρε φιλε?

Teamate τωρα εχω τον Chet Miller...αρκετα καλος..αφου αλλαξα βεβαια αλλους 2-3 στην αρχη..:bigsmile:

Thanks man..;)

jason mensake. στα στατιστικα του ειναι απαιχτος αλλα αμα δε παιζει στους αγωνες με αμαξια που του "πανε βγαινει καπου 5-7ος... τεσπα. παντως μοναδική χαζομαρα περαν του χειρισμου ειναι οτι δεν εχει προκριματικα και η σειρα εκινησης ειναι οπως ναναι και πρεπει να παιξεις βρομικα γιατι 5 γυροι δε φτανουν να βγεις απο τελεφταιος πρωτος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.