Jump to content

Race Driver: GRID

BILL5

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στο χ360 το παιχνίδι χωρίς blur και αηδίες έχει τρομερό antialising και κατ'εμε είναι το ραλλάκι με τα καλύτερα γραφικά για το 360.

Οι Moderators έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να απαγορεύσουν την διακίνηση εικόνων πορνογραφικού περιεχομένου ή "πειρατικού" software καθώς και των links που οδηγούν σε αυτά ή σε web sites με ανάλογο περιεχόμενο καθώς και θεμάτων που σχετίζονται με προσκλήσεις σε torrent sites. Επιπροσθέτως απαγορεύεται ρητά η η δημοσίευση υλικού, που προσβάλει τις υπηρεσίες του TheLab.gr και τα μέλη του, είναι αναληθές ή δυσφημιστικό, ανακριβές, απειλητικό, καταχρηστικό, πρόστυχο, άσεμνο, προσβλητικό, ρατσιστικό ή αντίθετο με την ελληνική νομοθεσία.

free_ban.png

Ναι φυσικα δεν αντιλεγω...γιαυτο ρωτησα κιολας ΠΡΙΝ postαρω και κανω καμια μ@κ@κι@....Οποοοοτε εμαθα....:innocent::shutup:

αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στο χ360 το παιχνίδι χωρίς blur και αηδίες έχει τρομερό antialising και κατ'εμε είναι το ραλλάκι με τα καλύτερα γραφικά για το 360.

το τελευταιο που με απασχολει..

Το παιχνιδι ειναι η υπερτατη μουφα σε θεμα ρεαλισμου.Αντε λιγο το drift ισως πλησιαζει λιγο.Αλλα τα αλλα modes, γιουχου τελειως..

σε 3 δευτερολεπτα φρεναρει απο 300χιλ/ωρα :p

δηλαδη το 1γιγα δε σου φτανει ;αυτο μου λες;

Οχι απλα τις πηγα πισω...και περιμενω καινιουργιο κιτακι...δεν μπορουσα να δωσω μονο το 1 dimm και να μεινω με το αλλο των 2gb :wassat:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.