Jump to content

Race Driver: GRID

BILL5

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply
Ρε παιδια που σας κολαει! Εμενα πουθενα! Μα δεν μου κολαει! Ποια ειναι η υπερβολη μου! Ελα GOMAR σπιτι μου να το δουμε!

Ρε racer πες μου που σου κολαει!

Πάντα στην 3η πίστα με τη Mustang και καμιά φορά στην 1η με τη BMW

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=69979930&product=1118927

Τωρα και official το παιχνιδι θελω να το παιξω πολυ αλλα ειναι πολυ ακριβο!Πιστευω πως πρεπει να βαλω το "oiκονομια για αγορα GRID mode ON"

Αν και ειναι λιγο σαλατα, τελικα εχει ενα ενδιαφερον.

Ωραια γραφικα κ ηχος - καλο gameplay γενικοτερα με εξαιρεση το απαραδεκτο απο καθε αποψη Drift.

Σε πολυ καλη αναλογια το arcade στοιχειο με το ρεαλιστικο.

Αρκετες φορες μου θυμιζει NFS.

Το έχουν φτιάξει καθόλου σε σχέση με το demo? Κολλάει?

Δεν έχω παίξει και πολύ για να δω αν κολλάει. Πάντως μου φάνηκε λίγο πιο βαρύ από το demo. Με τις ίδιες ρυθμίσεις στο ντέμο μου έτρεχε πιο αεράτο.

απλα να πω οτι πιο ευκολα οδηγιεται BMW E21 στημενη για drift με slick ελαστικα πανω σε βουτηρο παρα τα αμαξια σε αυτο το παιχνιδι. πχ αν πας με 200+ χιλιομετρα και ακουμπισεις το τιμονι το αυτοκινητο κανει τετακε...:-O

κριμα. κριμα γιατι τα γραφικα ειναι τόσο τοσο ομορφα χωρις να ειναι βαρια. συστημα υπογραφης 1280χ1024 φιλτρο στο 2χ και "σπαει " λιιγο οταν γινεται χαμος απο τρακαρισματα :hehe:

απλα να πω οτι πιο ευκολα οδηγιεται BMW E21 στημενη για drift με slick ελαστικα πανω σε βουτηρο παρα τα αμαξια σε αυτο το παιχνιδι. πχ αν πας με 200+ χιλιομετρα και ακουμπισεις το τιμονι το αυτοκινητο κανει τετακε...:-O

Ρυθμισε λιγο τα control settings. Εγω για την ακριβεια θα ελεγα το αντιθετο... τα αμαξια στα πολλα χιλιομετρα ( και κυριως τυπου Leman, GT2,φορμουλες και sypercars γενικοτερα ) ΔΕΝ στριβουν οσο και να στριβεις εσυ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.