Jump to content

Race Driver: GRID

BILL5

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

πιπερι μην ξανα ακουσω αυτην την λεξει με ενα τ μπορουμε να ξερουμε τι ενοουμε ευχαριστω. σε αλα site να μιλατε ελεφθερα για τετοια θεματα εδω απαγορευεται εντελως. ελπιζω να εγινα κατανοητος

Ρε παιδια το βαζω σε 1920*1200 με το συστημα υπογραφης μου και ειναι εντελως unplayable τι παιζει ? σημειωτεων εχω αφαιρεση καποιοες ρυθμισεις -aφαιρεσει msaa blur και

κατι αλλα

Ρε παιδια το βαζω σε 1920*1200 με το συστημα υπογραφης μου και ειναι εντελως unplayable τι παιζει ? σημειωτεων εχω αφαιρεση καποιοες ρυθμισεις -aφαιρεσει msaa blur και

κατι αλλα

μαλλον ο προγραματισμος φταιει θα περιμενουμε κανα patch σε λιγες ημερες κανε υπομονη μεχρι τοτε.

Racer μονιμο BUG εχει η ΑΤΙ!!!! Το BUG ειναι ο πυρηνας της!!!!\

Σε εμενα δεν εχει κανενα BUG, ΑΠΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΦΕΝΤΟΝΑ!!!

Το εχω πει απο τα χερια μου φετος περασαν ολες οι καρτες με της ΑΤΙ δυνοπαθησα!

Ναι για το ολοκληρωμενο λεμε!

υπερβολη οσο αφορα το θεμα ATI και λοιπα...λες και εισαι ο μονος που περασανε ολες οι καρτες απο τα χερια σου.

Δε βλεπω κανεναν αλλον ομως να μιλαει με τετοιο fanatismo..

Οσο για το grid , οσο επαιζα με πληκτρολογιο μια χαρα ολα.βεβαια σε κατι alt + tab πηγαινει με 0-1 fps και απο τοτε που εβαλα την τιμονιερα πολλες φορες κρασαρει..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.