Jump to content

Race Driver: GRID

BILL5

Recommended Posts

Το drift καλούτσικο ήταν, σίγουρα καλύτερο από του Pro Street. Δεν ξετρελάθηκα με τους αγώνες (όχι ότι κατάφερα να τους ολοκληρώσω, λόγω των προβλημάτων του παιχνιδιού).

Δηλαδή φταίω που δε θα το αγοράσω? Παραπονιούνται για πειρατεία. Αν δε μπορώ να παίξω ούτε το demo, γιατί να δώσω 50€ για να αγοράσω το κανονικό, το οποίο μπορεί να έχει τα ίδια προβλήματα?

Τρέχει μια χαρά (με περίπου 60FPS) και συνεχίζει με 1FPS. Μένει στο 1 για κανά 5λεπτο και 60αρίζει πάλι.

Έλεος. Αυτοί δεν το παίζουν (το παιχνίδι, γιατί το άλλο..) πριν το ανεβάσουν σε servers?

:TD: στην Codemasters για ένα ελεεινό game , :TD: και σε 'μένα που κατέβαζα για τρεις ώρες ένα bug

:TD::TD::TD::TD:

Τι bug σου έβγαλε;! Ti drivers φορας; Τη πίστα με την Bmw την τελείωσα αρκετές φορές με καλύτερο χρόνο 1:22:00 (πληκτρολόγιο γαρ) και δεν είδα τίποτα. Το παιχνίδι μου άρεσε αρκετά πάντως.

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Παίζω κανονικά και από 60FPS, τα ρίχνει σε 1-2.

Drivers έχω τους 174.93.

Πάω παίξω λίγο, να δω αν θα το κάνει πάλι

Εδώ πάντως με 8800 GTS και τους 169.25 σε Windows Vista Ultimate gr w/SP1 δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Το πρόβλημα συνεχίστηκε και μετά το Install. Έτσι όπως έβλεπα την εκκίνηση όμως, με 1FPS, μου ήρθε να απενεργοποιήσω το Motion Blur. Από τότε παίζει κανονικά, με 70+FPS.

@NTG, μια χαρά είναι για να περνάς την ώρα σου. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι GTR2 ή M3 Challenge

@racer

174.93 ειναι πολυ καλοι, αλλά παραμενουν Beta αν στο κανει και με τους Official..

θα βγουν άλλοι με υποστηριξη στο game...

Παντως απ οτι βλέπω απο εσας τρεχει πολυ καλα....εμενα το demo θα κατεβει το αλλο ΣΚ λεει...

Παντως αν ειναι σαν το DiRT θα μου αρεσει...αρκει να μην ειναι σαν τιποτα NFS...:sick:

Aν θελω ρεαλιστικη οδηγηση παιρνω καμια βολτα το δικο μου και κανω καμια βολτα στην πολη

:p

Ξέχασα.. Δεν είχα απενεργοποιήσει μόνο το Motion Blur, αλλά και το Multisampling. Με ενεργοποιημένο Multisampling (σε οποιαδήποτε ρύθμιση) το παιχνίδι δεν παίζεται.

Ας ελπίσουμε οι επόμενοι drivers να το υποστηρίζουν καλύτερα.

Πάμε και σε μερικά άλλα προβληματάκια. Όταν τελειώνω τον αγώνα, με πετάει έξω, όπως και όταν ανοίγω τον Task Manager :(

Ένα άλλο πράγμα που δε μου αρέσει, είναι ο ήχος από το λάστιχο. Δεν τον βρίσκω και τόσο καλό..

ολο προβληματα εισαστε..ελατε ολοι στο pc μου να το παιξετε...:hehe:

εμενα μου αρεσει παντως...εχει πολυ πλακα ...το σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι εξομοιωση..ειναι κατι παραπανω απο arcade θα λεγα..εχει πολυ καλα γραφικα...φοβερη αναπαρασταση του κοσμου..η ζημιες που παθαινει το αμαξι ειναι πολυ ρεαλιστικες...ο ηχος μετριος..

@racer

Kαλα Ok δεν χαθηκε και ο κοσμος να μην βαλεις transparency - Multisampling..

εγω δεν καταλαβαινω ουτε τι κανει...αυτο...

Μερικες φορές βοηθαει πολυ tripole buffering απο το Riva tuner.

στην συμπεριφορά των games.

Mε triple buffering ΟΝ στο Six Vegas 2 στα 1900χ1200 2AA παιρνω 70-110 fps...

full settings... στο COD 4 μειωνει λίγο τα FPS αλλά εξαφανιζει τελειως τα ιχνη input lag

που εβαζαν τα ΑΑ, ακομα και με πολλα FPS.

δοκιμασε το.

post-4508-1416073492,6798_thumb.jpg

το triple buffering δουλευει παντα σε συνδυασμο με το vsync...ειδικα οταν το χουμε force on..

το triple buffering δουλευει παντα σε συνδυασμο με το vsync...ειδικα οταν το χουμε force on..

oχι παντα,

στο Six Vegas 2 εκανε θαυματα και με vsync off.

Για το triple buffering υπάρχει επιλογή και στo cp αλλα δεν ξερω

γιατι μερικες φορες με μερικους drivers "δεν πιανει" για σιγουρια

απο το riva tuner καλυτερα. Και όχι σε όλα, δεν χρειαζεται, αλλά

μερικες φορες κανει τα πραγματα καλυτερα, όπως στο COD4 και

Six Vegas 2.

Triple Buffering:If set to On, this setting allows your overall performance to improve when Vertical Synchronization (VSync) is enabled in games. Therefore if you want to enable VSync - whether in the in-game settings or in the Nvidia Control Panel, it is recommended you enable Triple Buffering as well. However note that using Triple Buffering may cause problems for graphics cards with lower Video RAM, so disable this option if you’re experiencing problems such as mouse lag in games. Note further that this option only works for OpenGL games at the moment, so to force Triple Buffering in Direct3D games (which is the majority of recent games)

Συμφωνησε και εσυ ρε Dem γιατι θα φάμε ολο το thread τωρα με το triple buffering και το Vsync... :hehe:

Lol, απ το να ψαχνω τωρα links "πως επιδρα το triple buffering και με το Vsync off " και να

ανεβαζω shots απο το Six Vegas 2 με vsync off και triple buffering, θα προτιμησω να συμφωνησω :hehe:

@ gbak το ξερω αυτο ρα, εχεις δικιο, αλλα ειχε ξαναγινει θεμα με το COD4, και μεσω ΤΒ απο riva λυθηκε

ασχετα με το Vsync.

Με ολα τερμα σε 1280x1024 average 55-60 fps..μου αρεσε αρκετα παντως..;)

Έλα :p

Τα γραφικά μπορούν να γίνουν αρκετά καλύτερα με Multisampling και Motion Blur, αλλά όπως ανέφερα παραπάνω, έχω κάποιο πρόβλημα

e29ogmd1dn5xgan5c5dc_thumb.jpg

86vx7xa7nxza0ym94236_thumb.jpg

r7ls5mnvu5v6lh4s2w1g_thumb.jpg

fvoksz8v15qbkouyjuql_thumb.jpg

pyo7xhp18rj5vayz9ka4_thumb.jpg

Με περνάς για περίπου 100Κ.. :(

Άλλο ένα πρόβλημα.. Το παιχνίδι κλείνει όποτε θέλει!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.