Jump to content

Race Driver: GRID

BILL5

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

guys το παιχνιδι ειναι αρκετα καλο..αρκετα καλα γραφικα και σχετικα καλος χειρισμος ετσι με μια γρηγορη ματια που του ριξα..

grid2008051014074693be0.jpg

αφιερωμενο και ενα ντριφτ για τον lvl1 με ντατσουν συλβια

grid2008051014234376uq8.jpg

γιατι ρε jack? εμενα τρεχουν ολα στο φουλ με 8AA σε 1920χ1200 και δεν πεφτει κατω απο 40 φρειμς ποτε...και γενικα τρεχει αρκετα ομαλα το παιχνιδι..

racer καλο ειναι το ντριφτ...εχει πλακα ειναι πιο ωραιο απο του prostr

Ρε παιδιά, πού τον είδατε τον χειρισμό? Σαν το dirt είναι...

Αλλού στρίβεις και αλλού πάει...

Πατάς γκάζι και σπινάρει, αφήνεις λίγο και σβήνει...

Επαιξα και με saturation και με linerality...τίποτα...

Παίζω με την DFP της Logi.

A δεν έχω και force feedback...

Δεν μ' άρεσε καθόλου...κρίμα...

το drift εχει πολυ γέλιο πάντως.

Ρεαλιστικό δεν είναι πάντως σίγουρα.

Στο drift κατάφερα να κάνω combo 800k ποιντς :D:p:P:P

Αλλα δεν έχω Force Feedack μαμώ το κέρατο μου.

logi momo racing εδώ

Το drift καλούτσικο ήταν, σίγουρα καλύτερο από του Pro Street. Δεν ξετρελάθηκα με τους αγώνες (όχι ότι κατάφερα να τους ολοκληρώσω, λόγω των προβλημάτων του παιχνιδιού).

Δηλαδή φταίω που δε θα το αγοράσω? Παραπονιούνται για πειρατεία. Αν δε μπορώ να παίξω ούτε το demo, γιατί να δώσω 50€ για να αγοράσω το κανονικό, το οποίο μπορεί να έχει τα ίδια προβλήματα?

Τρέχει μια χαρά (με περίπου 60FPS) και συνεχίζει με 1FPS. Μένει στο 1 για κανά 5λεπτο και 60αρίζει πάλι.

Έλεος. Αυτοί δεν το παίζουν (το παιχνίδι, γιατί το άλλο..) πριν το ανεβάσουν σε servers?

:TD: στην Codemasters για ένα ελεεινό game , :TD: και σε 'μένα που κατέβαζα για τρεις ώρες ένα bug

:TD::TD::TD::TD:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.