unknown Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2008 υπαρχει καποιο πακετο για linux με οδηγιες εγκαταστασης?
biker Ιανουάριος 18, 2008 #2 Ιανουάριος 18, 2008 Αν έχεις το τελευταίο ubuntu, νομίζω μόλις πας να αναπαράγεις κάποιο αρχείο και δεν έχει τους codecs συνδέεται μόνο του και τους κατεβάζει.. Είναι τα restricted πακέτα!
unknown Ιανουάριος 18, 2008 Author #3 Ιανουάριος 18, 2008 xm.. μια φορα που ειχα πατησει δεν βρηκε codecs...κατι σιγουρο δεν υπαρχει?
trendy Ιανουάριος 18, 2008 #4 Ιανουάριος 18, 2008 Πρέπει να έχεις ανοίξει τα repositories που έχουν πακέτα με proprietary υλικό. Δεν έχω ubuntu και δεν ξέρω ακριβώς, αλλά κάποιος άλλος που το χρησιμοποιεί μπορεί να σε διαφωτίσει.
unknown Ιανουάριος 18, 2008 Author #5 Ιανουάριος 18, 2008 ασχετο βεβαια αλλα λεω την αποψη μου...ειμαι καινουργιος στο linux.. προφανως πριν ειχα vista/xp...στη σχολη δωθηκε η αφορμη να ασχοληθουμε με linux και υπηρχαν και εργαστηρια για να εξοικειωθουμε...ε απο τοτε καταλαβα οτι ο μονος λογος που επιβαλλονται τα windows ειναι οταν θες να παιζεις παιχνιδια και δεν εχεις 2ο pc για δουλειες γραφειου...το ''κακο'' ειναι οτι ειχα δωσει καμια 500αρα παραπανω για λαπτοπ ωστε να ''τρεχει'' καααπως τα vista...τελικα τα vista εφυγαν και εμεινε ο πιγκουινος... ΛΟΛ
Jaco Ιανουάριος 18, 2008 #6 Ιανουάριος 18, 2008 Για το Ubuntu Gutsy (7.10) δώσε σε ένα terminal αυτόsudo apt-get install ubuntu-restricted-extras Αν και δεν θυμάμαι καλά, νομίζω ότι πρέπει να έχει πάααρα πολύ κατέβασμα... δεν ξέρω αν το ubuntu έχει ανεξάρτητα modules για τους codecs, αλλά το παραπάνω setup τους έχει σίγουρα...Επίσης, ψάξε και διάφορους οδηγούς στο internet... πχ ο παρακάτω για το Gutsy...:http://ubuntuguide.org/wiki/Ubuntu:GutsyΑν και δεν λέει συγκεκριμένα για τους codecs που ήθελες, με μια γρήγορη ματιά που έριξα λέει ένα σωρό άλλα, τα οποία θα τα θελήσεις στο μέλλον...
unknown Ιανουάριος 18, 2008 Author #7 Ιανουάριος 18, 2008 Αρχική απάντηση από Jaco Για το Ubuntu Gutsy (7.10) δώσε σε ένα terminal αυτόsudo apt-get install ubuntu-restricted-extras E: Couldn't find package ubuntu-restricted-extras
schumifer Ιανουάριος 18, 2008 #8 Ιανουάριος 18, 2008 Ίσως να πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσεις τα repos στο sources.list και να κάνεις κι ένα apt-get update
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.