Jump to content

Προβλημα με usb hard disk

bean

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω ενα δισκο 60GB και τον εχω κανει usb εδω και καποιες οταν τον ανοιγω με κανει restart τον Η/Υ μεχρι να τον κλεισω λετε να τα φτησε η θήκη

Ο δισκος ειναι SATA και με την θηκη τον εχεις κανει USB ?

Καντο πιο λιανα...

Αυτο που μπορω να σκεφτω ειναι μαλλον,η θηκη σου θα εχει καποιο προβλημα ή κανε ενα ελεγχο την σειρα προταιρεοτητας με την οποια διαβαζονται οι συσκευες σου.....

Α και κατι αλλο τι εχεις μεσα σε αυτο τον σκληρο ?

Αρχική απάντηση από MOS [Σήμερα, στις 13:05]

κανε ενα ελεγχο την σειρα προταιρεοτητας με την οποια διαβαζονται οι συσκευες σου.....

μμμ τι εννοεις? και πως αυτο θα βοηθαγε την υπαρχουσα κατασταση? (εννοω τι θα "βγει" απο αυτο)

Ίσως παίζει κάτι με ρεύματα, αφού κάνει επανεκκίνηση το πισι, άνοιξε το κουτί και ξανατοποθέτησε τον σκληρό προσεχτικά μέσα....μήπως κουνήθηκε κάτι η βραχυκυκλώνει καμιά USB.

Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 13:14]

μμμ τι εννοεις? και πως αυτο θα βοηθαγε την υπαρχουσα κατασταση? (εννοω τι θα "βγει" απο αυτο)

Το ειπα αυτο με την λογικη οτι τον εχει μονιμα συνδεδεμενο στο pc και χωρις να ξερω το περιεχομενο του....μπορει να βγαζει αυτο το προβλημα...

Αλλα μπορει να ειναι και αυτο που λεει και ο απο πανω μου !!!

δοκιμασε τον σε αλλες usb και σε καποιο αλλο pc(φιλου) ..............

αν σου κανει παλι τα ιδια βαλτον σαν κανονικο ide μεσα........

τελικα το εκανα το εβγαλα απο το κουτι και τον εβαλα σαν ide και μετα τον ξανα εβαλα στο κουτι και με τον εμφανισε κανονικα. μαλον κουτι ειναι στα τελευταια του γιατι σημερα που πηγα να γραψω 2 φορεσ σε dvd μου εβγαλε η εγγραφη απετυχε και τα δεδομενα χαθήκαν στο δισκο με το εχει βγαλει αυτο το μηνυμα αρκετες φορες σ το παρελθον

βρηκα 2 καλουτσικες θήκες οι οποιεσ ειναι αυτες

1)SHARKOON RAPID CASE SILVER 3.5''

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804962

2) NNOVATOR BY AKASA 3.5'' USB 2.0 ENCLOSURE BLACK

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802152

Τελικα ηταν η θηκη ε ??

Εγω φιλε μου προτεινω αυτη της INNOVATOR...:T:

οπως εδειξαν τα πραγματα μαλον η θηκη ηταν. δεν μου ερχετε τιποτα αλλο που να δημιουργουσε το προβλημα. θα παω να παρω μια αλλη να εχω ησυχο το κεφαλι μου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.