Jump to content

Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

mariosalice

Recommended Posts

Να μαι κι εγω:

DSC00307.jpg

DSC00304.jpg

Πως σας φαινεται? Δυστυχως οι σωληνες δεν προεκυψαν uv τελικα και χαλασαν τα led απο τους ανεμιστηρες αλλα τι να κανεις...

Σκεφτομαι να αλλαξω τη θεση του πανω ψυγειου και να το βαλω μπροστα και να βαλω διαφανους σωληνες. Αν τελικα βρω χρονο θα κανω update

αλαξε λίγο την σειρά στους σωλήνες για να δείχνει πιο ωραία.

1) ανέστρεψε τους σωλήνες στο ψυγείο ώστε ο εξωτερικώς να πηγαίνει μπροστά

2) γύρνα το μπλοκ 180 μοίρες ώστε να είναι προς τα πάνω τα ρακορ

δεν μπορώ να καταλάβω όλοι γιατί βάζουν λάθος το block του cpu και λυγίζουν τα λάστιχα και φαίνεται και χαλια:tw:

Γιατι πιστευεις οτι το εχω βαλει λαθος? Η εισοδος απ οσο ξερω ειναι στην μεση στο d-tek. Ετσι δεν ειναι?

DJ_Alexxx εννοεις τη σωληνα απο το κατω ψυγειο στην αντλια η απο το πανω στην cpu? Αν λες το πρωτο, βρισκει στο παραθυρο ετσι οπως λες

Απο την γραφικων δεν μπαινει στο πισω ρακορ του ψυγειου γιατι δεν μπορει να καμπυλωσει τοσο. Οποτε αναγκαστικα η επιστροφη της αντλιας βγαινει απο εκει που ειναι τωρα και αν ο σωληνας περασει μπροστα απο τους αλλους 2 βρισκει στον ανεμιστηρα του παραθυρου.

Γιατι πιστευεις οτι το εχω βαλει λαθος? Η εισοδος απ οσο ξερω ειναι στην μεση στο d-tek. Ετσι δεν ειναι?

DJ_Alexxx εννοεις τη σωληνα απο το κατω ψυγειο στην αντλια η απο το πανω στην cpu? Αν λες το πρωτο, βρισκει στο παραθυρο ετσι οπως λες

το block λέμε να γυρίσεις εγώ και ο D.J.AleXXX δεν είπαμε να αλλάξεις τους σωλήνες :boxed:

Οι feser ειναι uv? Γιατι τους promoflex τσαμπα τους πηρα..:p

Nα σου πω την αληθεια σκεφτομουν για συλικονης αλλα απο φωτο που εχω δει σε forums δεν μου φαινονται πολυ διαφανοι.. Θα θελα οποιος μπορει να μου πει αν ειναι ετσι και αν ειναι ευκαμπτοι.

Αυτος ο σωληνας οντως πρεπει να περασει απο αλλου, με χαλαει κιολας που ειναι μες τη μεση. Μαλλον θα τον περασω κατω απο την γραφικων, παραλληλα με το ψυγειο και θα ανεβει διπλα απο τους σκληρους, εκτος και αν δωσει κανεις καμια καλυτερη ιδεα. :)

Με την ευκαιρια μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω fillport Ελλαδα?