Jump to content

Recommended Posts

Σαν bar το εχω κανει! Κανονικες λαμπες ειναι απο Πλαισιο με 2 ευρω! Τσαμπα τις εχει! Τρεχατε! Ζευγαρι οι 2 λαμπες 2 ευρω , εγω πηρα 3ης και πληρωσα 6 ευρω!

Σαν bar το εχω κανει! Κανονικες λαμπες ειναι απο Πλαισιο με 2 ευρω! Τσαμπα τις εχει! Τρεχατε! Ζευγαρι οι 2 λαμπες 2 ευρω , εγω πηρα 3ης και πληρωσα 6 ευρω!

:jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump:

Eυκαιρία!!! Καλή φάση!!!

link??? εγω γιατι δεν βλεπω τιποτα?

Παιδες δν εχει πολλες λαμπες και σε χρωμματισμους εχει κατι κιτρινες μικρες τις αλλες τισ πηραμε (πηαρανε)χα χα:hug:

11lt4.th.jpg

αυτη ειναι η πρωτη υδροψυξη που εφτιαξα μονος μου πριν 3 περιπου χρονια

eheim αντλια αυτη με τη 1200αρα παροχη

ενα ψυγειο απο αυτοκινητο με δικο μου shroud

2 μπλοκακια απο χαλκο που τα ειχα φτιαξει με τρυπανι.

σωληνες eheim.

τανκ απο ενυδρειο 10€ που χωραει περιπου 6λιτρα νερακι.δουλευει και σαν ψυγειο απο μονο του

ολα αυτα ειναι πανω στο παλιο μου μηχανημα athlon xp(παλιες καλες εποχες,επιανε 2650mhz, ενω τον ειχα πανω απο 2 χρονια στα 2400 24/7)

καποια πραγματα εχουν αλλαξει τωρα αλλα δεν εχω ευκαιρη φωτο

θα βαλω καποια στιγμη...

α εισαι καλος εσυ ετσι?

πιανουν τα χερια σου

αντε περιμενουμε φοτος και απο το αλλο σου συστημα :clap:

ευχαριστω για τα καλα σου λογια

δυστυχως πια δεν υπαρχει ο απαιτουμενος χρονος και ετσι οι αλλαγες γινονται με ρυθμους χελωνας..και ακομη πιο αργα.τα παραπανω τα ειχα φτιαξει οταν ημουν φανταρος

@ sebastian ετσι οπως ειναι το κουτι ανηχτο συνεχεια δν πιανει σκονη ?

Γιατι δεν σκεφτεσαι να το κλισεις ? :woot:

Εφυγαν τα μπλε primoflex, εφυγαν τα αυτοκολλητα απο το corsair memory cooler και μπηκαν και 2 μπλε cold cathode

εγώ πάντως εδώ βάζω 10΄

Λοιπον παιδακια τελευταια φωτογραφεια! Ολοκληρωθικε η υδροψυξη , εβαλα και στην καρτουλα SWIFTEC BLOCK + THERMALTAKE χαλκινα ψικτρακια ( αυτα τα δυο κοστισαν = 45 block + 2x9 ευρω 2 σετ χαλικνα ψικτρακια) = 64 ευρω!

1)SwiftechΑντλία MCP655 12V = 75 eurw

2)Black IceΨυγείο GTX II = 80 eurw

3)Silverprop cpu block = 20 eurw

4)2x12arides coolermaster = 15 eurw

5)2 μετρα primoflex = 6 eurw

6) Tank = 35 eurw

Αρα συνολο μου κοστισε = 300 ευρω!! ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ αφου σε full load καταστασεις ειμαι στην καρτα 40 βαθμους μεγιστο και στον επεξεργαστη 48! CPU8400 =3.9ghz (1.32) και καρτουλα 98οο gtx (800,1900,2400)

http://img204.imageshack.us/img204/7012/87468165oz7.jpg