Jump to content

Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

mariosalice

Recommended Posts

παίδες καλησπέρα να μπορείτε να μου βγάλετε ένα κόστος περίπου για να κάνω αυτό το πράμα υδρόψυκτο? σας παρακαλώ μην κράξετε για τα καλώδια πιστεύω είναι ζωντανά και αλλάζουν θέση μόνα τους!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αν δεν μας πεις απο τι αποτελειτε και αν θες μονο cpu η cpu+vga η cpu vga και motherboard λιγο δυσκολα

Και ανοιξε ενα νεο θεμα

• Like 1

Πολυ dark,:triniti: πολυ ομορφο!

Aν η "ποδια" ειναι αποσπομενη θα ηθελα περισσοτερες φωτο και λεπτομεριες σχετικα.

Α και μια φωτο με το παραθυρο on ρε μαν ;)

Πολυ καλο αποτελεσμα παντως.

Edit: Το Koolance 360 ειναι σκετο κοσμημα ρε φιλε!

Έγινε επεξεργασία από javaneze:

@venom οχι κατι πολυ συγκεκριμενο. Απλα καμια φωτο με την διαταξη των πραγματων κτλ.

Εχω δει παρομοιες κατασκευες αλλα οι περισσοτερες εκτρωματα,

κανουν το tower να μοιαζει ντουλαπα.

Στο δικο σου μοιαζει σχεδον εργοστασιακο. Απλα, πολυ καλη δουλεια.

καλησπέρα παιδιά. Εχω ενα ετοιμο συστημα υδρόψυξης που ηταν ενσωματωμένο στο κουτι του υπολογιστή μου (thermaltake armor+lcs).Μαλλον ειναι το bigwater 780e. Μπορει να μου πει κανεις αν ξερει αν μπορω να βάλω μεγαλυτερο ψυγείο ή αλλο waterblock και αν αξίζει να κρατήσω την υπάρχουσα αντλια και reservoir? Ευχαριστώ

djgismo13

Εγώ θα άλλαζα λίγο τους σωλήνες.Τι εννοώ?Εννοώ από το ψυγείο το μέσα ρακόρ να έβγαινε και να πήγαινε στον cpu και το από έξω ρακόρ στην αντλία.Με λίγα λόγια ανάποδα τις συνδέσεις αντλία-ψυγείο,ψυγείο-cpu!

Κατάλαβες?

Κατά τα άλλα πολύ ωραίο και σαν απόχρωση.

edit

Βάλε και καμιά νυχτερινή να δούμε πως φαίνεται και την uv λάμπα!

Άμα βάλεις δύο 45 μοιρα ρακόρ,ένα στον cpu και ένα στο ψυγείο ή έστω αν βάλεις ένα 45μοιρο στον cpu,θα γίνεται!Γιατί να μη γίνεται?

45 μοιρα ρακόρ είχαμε σκοπό να βάλουμε αλλα Ελλάδα δέν βρήκαμε. Άμε ξέρεις που έχει πες μας.

Στο multirama στον Πειραιά αλλά έχουν 13e το ένα!Αν και με ένα θα κάνατε τη δουλειά σας(κ ακόμα ένα για καβάντζα και παν ενδεχόμενο)!

edit

είχα δει για 3\8 σωλήνα και δεν είχα κοιτάξει για μισής ίντσας αν και νομίζω ότι θα έχει και από αυτά!

Δέν έχει. Εδώ πρίν απο 5-6 μέρες που πήγα δέν είχε κανονικά μισό-ιντσα, θα έχει γωνιακά.. ?

Υ.γ. Ούτε υπάλληλο να σε εξυπηρετήσει δέν είχε. Άλλη φορά που είχα πάει για αντλία και ψυγείο μας είπε ένα παιδί

(υπάλληλος - και δέν τον κατηγορώ) οτι δέν είναι ο τομέας του το w/c και ψάχναμε μόνοι μας στα ντουλάπια.. Self-service κ έτσι..

Έγινε επεξεργασία από Κωστάκης

Δέν έχει. Εδώ πρίν απο 5-6 μέρες που πήγα δέν είχε κανονικά μισό-ιντσα, θα έχει γωνιακά.. ?

Υ.γ. Ούτε υπάλληλο να σε εξυπηρετήσει δέν είχε. Άλλη φορά που είχα πάει για αντλία και ψυγείο μας είπε ένα παιδί

(υπάλληλος - και δέν τον κατηγορώ) οτι δέν είναι ο τομέας του το w/c και ψάχναμε μόνοι μας στα ντουλάπια.. Self-service κ έτσι..

@Κωστακης

τι ακριβως ψαχνεις να τσεκαρω στα δικα μου "ντουλαπια"? :p

Όχι κάτι ιδιαίτερα "φανταχτερό". Επόμενος στόχος το sleevάρισμα των καλωδίων του PSU, γιατί μου βαράνε στο μάτι τα κιτρινοκοκκινόμπλεμαύρα καλώδια. :hehe:

dsc00867e.jpg

Και lights on:

dsc00841gq.jpg

Το θέμα είναι ότι πήρε και λίγο αέρα μέσα, με αποτέλεσμα να γεμίσει αρκετές μπουρμπουλήθρες ιδιαίτερα ο σωλήνας που φεύγει από το τανκ για την αντλία. Τι μπορώ να κάνω;

Έγινε επεξεργασία από Cleitos