Jump to content

Wolfdale E8x00 database

f117

Recommended Posts

Mια πρώτη απόπειρα για Overclock με όλα DEFAULT .....

pywl4shi6f2wlfizwdco.jpg

Eδώ τρέχει Οrthos για 20 λεπτά αλλά η θερμοκρασία ξεπερνάει τους 65C και κολλάει μόλις πλησιάσει στους 70C...

Xρειάζεται να ξανατοποθετήσω στην Ψύκτρα.....:slap:

iucjjszwobdevkmj29bd.jpg

• Replies 626
  • Created
  • Last Reply

Koιτα δεν εχω ασχοληθει και πολυ με 8400 , αλλά το 1.166 και 4100

με κουφανε λίγο, και εκανα μια προχειρη αναζητηση να δω τι μπορουν οι 8400

να κανουν γενικά. Πολυ καλοι ειναι στο o/c απ ότι ειδα. Αλλά το 1.166 vcore

σου + 20 λεπτά orthos με κανουν να πιστευω ότι εχεις παρει κομματαρα.

Τι stepping ειναι? Απο περιεγεια...

Eπισης μερικοι αναφερουν ως default vcore παραπάνω απο 1,166...

"Τι εγινε ρε παιδια...προβοκατσια?" :hehe:

Edit : Α τωρα ειδα απο το αλλο thread οτι εισαι και με 5ευρω cooler, δεν παμε καλα.

----------------------------------------------------------------------

dag.jpg

-----------------------------------------------------------------

μου φαινεται οτι αρχιζει και παιρνει τονικ αποχρωσεις, για ξανακοιταξε την :p

.

Διαβάζει λάθος τα ρεύματα. Ακόμα και καθόλου ψύκτρα να μην έχει και να είναι καθισμένος από πάνω και να φυσάει με 1.16V θα μπορεί να κρατάει την θερμοκρασία κάτω από τους 50 βαθμούς. Είναι σίγουρα λάθος της μητρικής.

Edit: Τώρα είδα το άλλο νήμα και μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα!!! ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!!!!

Έχω δει ήδη 3 κομμάτια συνολικά εδώ και σε άλλο ελληνικό φόρουμ

1.2@4-4.1 τα στέπινγκ αυτόν τον καιρό πρέπει να σπέρνουν.

Δε βάζεται και το στέπινγκ παιδιά για τους υπόλοιπους;

Το αλλο ειναι σκέτος κομπρέσορας ρα , ακόλλητος ( για αντλια κενου , οταν γεμίζεις ενα νέο σύστημα ) ακα η λίμα του τσεκουριού :p

wtf πιο μέσα φαίνεται και ο ενας απο τους καθρέπτες της μηχανής ... και τους έψαχνα :hehe:

Dagalidis δε μας είπες τι stepping είναι ο 8400 σου...

Εγώ έχω έναν 807 και έτσι πρόχειρα που δοκίμασα να τον ανεβάσω, έφτασα τα 3.6 με 400*9 και default τάση σε μια GA-P35-DS4 με τις Transcend Axe Ram 1066 στα 1200 με 2.1V

Παραπάνω δε δοκίμασα γιατί είμαι με τη stock προς το παρόν...

@athens

Μην μπείς καν στον κόπο να βάλεις πάνω το μονοβάθμιο στον 8200...

Πόσο να πάει η P5E σε FSB?

530?

550?

...560!!!?

Με νερό θα τα έχεις τα mhz αυτά.

Για να χρησιμοποιήσεις το μονοβάθμιο θές τουλάχιστο 8500

Το stepping είναι Q814A1??

Mε αυτά που λέει ο Hipro5 περί wafer έχω 91...

Tα υπόλοιπα περί Βatch δε ξέρω που μπορώ να τα δώ γιατί η CPU ήτανε σε Tray από το ΠΛΑΙΣΙΟ και δεν έχω συσκευασία.... :hmm:

Οσο για την σταθερότητα καλός είναι αλλά δε μπορώ να φέρω γνώμη για το MAX Overclock αφού οι θερμοκρασίες είναι μεγάλο πρόβλημα για εμένα..

Με αυτό το σκεπτικό μπορεί τελικά η CPU να είναι μπανάνα και ξαφνικά να μην ακούει σε κανένα Vcore πάνω από τα 4300 για παράδειγμα...

Βέβαια λίγο με νοιάζει αφού παίζει σταθερά στα 4GHz και με Vcore 1.098 - 1.102 που βλέπω τώρα στο ASUS PROBE II...

H μητρική μέχρι στιγμής χωρίς να πειράξω τίποτα από τάσεις σηκώνει χωρίς προβλήματα μέχρι 533 FSB που δοκίμασα με χαμηλότερο multi.....

Aκόμη είμαι σε δοκιμές και μόλις βρώ την χρυσή τομή σε OC και θερμοκρασίες θα προχωρήσω σε FULL Benches να δώ τι κερδίζω από την μετάβαση στην DARK SIDE.....

Πάντως οφείλω να πώ ότι ακόμη και στα 4200+ ΜΗζ τα Windows είναι ποιό αργά σε απόκρυνση από τον OPTERON που είχα.... :hmm:

Επιβεβαιώνω ότι μοιάζει σα να πατάς πλήκτρο και να μην έχει πάρει την επιλογή σου, και ανοίγουν ποιό αργά τα APPS...

Oμως μόλις ανοίξουν όλα πάνε σφέρα.... :shutup::drool:

Ισως να οφείλεται στον IMC του AMD που δεν έχουμε input LAG..... :worship:

Aυτά τα ολίγα για τώρα.....

Dagalidis δεν καταλαβαίνω πως από τη στιγμή που η default τάση του 8400 είναι 1.225V εσύ τον έχεις ανεβάσει με 1.225<

Παίζει ρόλο η μητρική ή κάποια ρύθμιση, ή τα προγράμματα δεν αναφέρουν τη σωστή τάση;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.