Jump to content

Wolfdale E8x00 database

f117

Recommended Posts

8500 εδω Q740A480T παιζει με 1.312V 9,5χ424 σε μια ABIT IP35-PRO με 16 bios με αερα και εχω: bios-26 , realtemp (2.24)- 35-12 , coretemp(0.97.1) 35-18 , everest 35-19. ολα αυτα σε idle. Σε full load με orthos καμια ωριτσα πανε και οι 2 πυρινες 42 το πολυ σε ολα τα παραπανω προγραματα. Αυτο ειναι καλο ή μηπως 8ελει αλλαγη ????

• Replies 626
  • Created
  • Last Reply

παίδες είπα να το ανεβάσω και τον δικό μου..

τον εφτασα στα 4,5 ghz με αέρα το απόγευμα θα ανεβάσω φωτό έτρεξα ορθος και κανένα πρόβλημα. απο θερμοκρασίες φυσιολογικό είναι να πάσχω λίγο 56 βαθμούς.... με κορ τεμπ

αν υπάξει πρόβλημα στο μελλον θα μας καλύψει εγγύηση ??????? :p

τι θα κάνω μετά :wall:

παίδες είπα να το ανεβάσω και τον δικό μου..

τον εφτασα στα 4,5 ghz με αέρα το απόγευμα θα ανεβάσω φωτό έτρεξα ορθος και κανένα πρόβλημα. απο θερμοκρασίες φυσιολογικό είναι να πάσχω λίγο 56 βαθμούς.... με κορ τεμπ

αν υπάξει πρόβλημα στο μελλον θα μας καλύψει εγγύηση ??????? :p

τι θα κάνω μετά :wall:

4500 με μόλις 56c load??? και βγάζει orthos για πόσο? Και με αέρα???Θα τρελαθώ μαν, πέτυχε να σου έκατσε το σούπερ ντούπερ κομμάτι!!! :jump:

εγω εχω E8400, asus P5N-T deluxe και xigmatek S1283 RED SCORPION , mushkin xp-8000

στο real temp εχω :

idle: 34-37

full load (με orthos) : max 53

αν μπορει κανεις να πει για 24/7 oc (bus speed , multiplier, core volts)

ιδιες θερμοκρασίες με παραπάνω, mobo asus p5k, μνήμες Transcend TX1066QLJ-2GK

για overclock το εχω στα: bus speed 390 mhz, multiplier χ6 και χ9 και ρεύματα στο auto.

αυτά απο εμένα. τώρα για παραπάνω ας πουν πιο έμπειρα μέλη

3 asus που εχω καμια δεν διαβαζη σωστα την θερμοκρασια στους γουλφη πολλη σουργελα μητρηκες η asus x38και χ48

δυστηχος:computer::whip:

Δηλαδή το ίδιο CPU σε άλλο Mobo μή-Asus, φαίνοντα σωστά τα idle/load core temps τα Everest/CoreTemp/RealTemp ενώ σε Asus όχι ??? :o

Δηλαδή το ίδιο CPU σε άλλο Mobo μή-Asus, φαίνοντα σωστά τα idle/load core temps τα Everest/CoreTemp/RealTemp ενώ σε Asus όχι ??? :o

Αυτο θα θελα να το μαθω και γω.

tifozif1 στην formula(αν θυμαμαι καλα) τι cpu εχεις? Τα διαβαζει σωστά τα temps?

Πραγματικά θελω να μάθω τι στο καλό παιζει με τα temps του alexis2044.

και αν εχει σχεση με την ASUS τελικα.

Δλδ ειναι θεμα γενικο setup(συνδυασμου cpu+m/b) του alexis2044 ή συμβαινει μονο στον alexis2044.

Δεν παιζει να εχει βαλει λάθος το cooler το χει βγαλει - βαλει 2-3 φορες και όλο τα ιδια του δειχνει.

Δεν μιλαμε για τους coreduo 65nm αλλα για τα 45nm wolfdale:wall:

Μα ναι, η ερωτηση του tifozif1 ισχυει.... ο alexis2044 εχει Ε8500. Δλδ υπάρχει περοπτωσητο ίδιο cpu ***

στα Everest/CoreTemp/RealTemp σε μη asus να δειχνει τελειως διαφορετικη θερμοκρασια ?

*** γιατί βλέπω και αυτό τωρα - που το χετε προσεξει και δω μερικοι κατοχοι E8x00.

"It seems that some Wolfdale CPU’s have been shipped with faulty temperature sensors, so if you see core temp reporting 48deg idle temperatures don’t be surprised!"

http://www.cpu3d.com/content/view/4016/16/

Edit : alex 48deg..... ακριβως δλδ με το real temp σου :p

4500 με μόλις 56c load??? και βγάζει orthos για πόσο? Και με αέρα???Θα τρελαθώ μαν, πέτυχε να σου έκατσε το σούπερ ντούπερ κομμάτι!!! :jump:

ναι και γω αυτο είδα σουπερ ντουπερ!

οταν τρέχω ορθος όμως βλέπεις θερμοκρασίες 69 βαθμους :toomuchne

αλλα δεν πειράζει

ορθος φίλε δεν το έτρεξα πολυ γιατι έπρεπε να παω δουλειά μολις 30 λεπτά

θα τον δοκιμάσω περισσότερο κ θα σου πω

παίδες μια απορία γιατί από όταν έβαλα τις μνήμες στα 1000mhz και 5-5-5-15(red mushkin) ανέβηκε το vcore(1.312 στο asus suite ,1.232 στο cpu-z ) χωρίς να έχω κάνει oc στο cpu(e8400)?τα volt των μνήμων έμειναν στα 1.85!

κανε ενα ρεσετ το μπιος μπας κ φταίει αυτό

Έχω μια ιδέα: γιατί δεν κρατάμε το thread σαν μια καθαρή βάση δεδομένων για τα κλοκαρίσματα των Ε8Χ00 μας, και να κάνουμε ό,τι άλλο άσχετο ποστ έχουμε, σε άλλα threads;

Ε; Τι λέτε;

E8400 @4.05 με 1.264v idle/full load.

Q814

VID 1.0750

e840040501264vsp2fy5.th.jpg

Έχω την εντύπωση πως μπορεί να παίξει εκεί και με μικρότερη τάση... Ώρα να συνεχίσουμε την μασαμπούκα οπότε από αύριο η συνέχεια!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.