godslayer1416003205 Φεβρουάριος 1, 2008 #201 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Και μένα Q748 είναι:cry: αλλά ακόμα δεν τον έχω τεστάρειΚάτι μου λέει ότι δεν θα διώξω τον Q6600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 1, 2008 #202 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αν δεν τον έχεις ανοίξει μην το κάνεις. Teaser Q746A553 Waffer 705 vid 1.1125V :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Φεβρουάριος 1, 2008 #203 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από Spyrus Αν δεν τον έχεις ανοίξει μην το κάνεις. Teaser Q746A553 Waffer 705 vid 1.1125V :flower: :whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 1, 2008 #204 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 1,28 λενε τα μετροπρογραμματα...ηθελα απλα να σας ρωτησω κατιτωρα τελευταια πολυς ντορος γινεται περι του "με ποσο λιγα βολτ παιζει στην χ συχνοτητα"εγω παντως θυμαμαι οτι αυτο δεν λεει τπτγιατι οκ εστω οτι εσυ με 1,28 πας 3,8 γιγα , παρακατω σουπε κανενας οτι θα ακουει στο βολταζ?ή σουπε κανενας οτι δεν θα δεις κανα τοιχο στο fsb?χαρακτηριστικο παραδειγμα ο 6600 που πουλησα πριν καιρο που πηγαινε ΣΤΟΚ ΟΛΑ , 3,7 γιγαμετα ομως το χαοςκαι με κλειδωμενο πολλαπλασιαστη αναγκαστικα μετατρεπεται σε ενα cpu καλο μονο για απλα μηχανακιαnon-oc cpu , αλλα καλο cpu γενικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Φεβρουάριος 1, 2008 #205 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από BeetleJuice γιατι οκ εστω οτι εσυ με 1,28 πας 3,8 γιγα , παρακατω σουπε κανενας οτι θα ακουει στο βολταζ? δε ξέρω πάλι αν μιλάς στην πλάκα, μιας και δε σε ξέρω,ΑΛΛΑ τα 3,8 ή 4 που πάνε οι περισσότεροι, με τόσο λίγο ρεύμα είναι ΠΟΛΥ καλό για τους περισσότερους overclockers.Δεν κοιτάνε όλοι τους τα WR scores, ούτε κάθονται να παίξουν σε subzero θερμοκρασίες.οι περισσότεροι κοιτάνε μία 24χ7 ρύθμιση με νερό ή και με αέρα.για τους υπόλοιπους υπάρχουν οι xtreme.Δε μιλάω καθόλου επιθετικά.Αντίθετα, έτυχε και διάβασα ένα ποστ σου στο SuperPi 1M νομίζω και μαζί με αυτό μου φαίνεται ότι βγάζεις μία "ζήλια-κακία" για τους Ε8χχχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 1, 2008 #206 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Ρε σκαθάρι.Κάτσε ρε μαν.Γιατί μισείς τόσο τους wolfdale?Ότι ίσχυε με τους Conroe ισχύει και εδώ.Μην σου πώ ότι ίσως να έχουμε ελάχιστα fsb limit με τους wolfdale.Δεν θέλει πολύ για να καταλάβεις ότι οι wolfdale pawnάρουν τους conroe σε όλα.Το θέμα είναι ότι την ακούνε στο ρεύμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 1, 2008 #207 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 να ξαναπω λοιπον οτι 8400 ειναι αστεια αγορα για μενα αν δεις την υπογραφη μου8600 παιρνω αυριο αν θελωτι κακια λοιπον για τα cpuζηλια ειδικα με τπτ την δυσφορια μου εξεφρασα που ο καθε πικραμενος παιρνει ενα cpu Και την βλεπει μαγκαςτπτ περισσοτεροτο hobby δεν ειναι ενα σκορ και μονο αυτοτωρα για τα 24/7 με τετοιες μητρικες που εχουμε ολοι μας ας μην το συζητησουμεοι περισσοτεροι πανε για να κλοκαρουντεσπα εγω απλα εκανα ενα σχολιο απο πλευρας κλοκαρισματος και οχι για αυτον τον τσιπι που θα φαει το συμπαν και θα δοκιμασει 100 cpu μεχρι να βρει το σουπερ κομματι που θα το πληρωσει 180 ευρω και θα παιζει 24.7 στα 4 γιγαγιατι για τετοιο πραγμα μιλαμεεκανα ενα σχολιο με βαση προσωπικη εμπειρια απο cpu που ανεβαινε καλα στοκ και μετα ειχε τοιχο στο fsb ή δεν ακουγε στο βολταζκαι τα 2 ταχω δει πανω σαυτο το σχολιο λοιπον περι κλοκαρισματος , το θεμα το πας αλλου και δεν καταλαβαινω για ποιο λογοουτε γω ειμαι επιθετικος προς κανενα και ο spyrus ειναι γνωστος και 1000% εχει καταλαβει ηδη οτι δεν εχω πει κουβεντα για την παρτυ τουκαι οχι τπτ αλλο με εχει βοηθησει και σε κατι 3dαυτο ειναι το αθλημα μαςκαλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 1, 2008 #208 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Ε ρε σκαθάρι,αντί να τα βάζεις με τα cpu-δια γιατί δεν πέρνεις και σύ 1 8500 να δεις τι συμβαίνει? Να καταλάβεις γιατί γίνεται τόσος ντόρος. Όταν βγήκαν οι conroe ρε σύ...τα ίδια δεν έγιναν? Και σε μεγαλύτερο βαθμο μάλιστα. Thats life ρε man. μπορεί να έχεις το Χ6800 αλλά όπως και να το κάνουμε..εσύ σε μονοβάθμιο και ο 8500/8400 σε νερό σε κοντράρει στα ισα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 1, 2008 #209 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 To προηγούμενο cpu μου (E6750) beetle είχε vid 1.2875. Mε 1.3 μια χαρά έπαιζε και παίζει εκεί που τον πούλησα στα 3.6. ’νετα άκουγε γραμμικά μέχρι και 4.2. Επομένως εδώ δεν είναι σωστή η διαπίστωσή σου. Και ναι αν εξαιρέσουμε ένα δύο batch όλοι οι Wolfdale μπορούν να παίζουν στα 4 με αέρα 24/7 χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια γιατί ποια είναι καλά cpu δεν είναι θέμα τύχης. Όσο για το fsb wall έχω την υπόνοια μιας και έχω δοκιμάσει μόνο 3 cpu ότι όσα ανεβαίνουν εύκολα με λίγη τάση συνήθως έχουν πιο κάτω fsb wall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 1, 2008 #210 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 μα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα μαυτοτο ζητημα ειναι οτι 1)αν μαθεις με το ξεκλειδωτο δεν το αποχωριζεσαι2)δεν ειμαι με μονοβαθμιο , με νερο ειμαι και γω στα σκορ τα τελευταια και 4 σκορ με παγο3)ξερω πολυ καλα ποτε ενα cpu εχει βγαλει τα λεφτα του και ποτε ειναι το τελος εποχης τουναι ισως ειναι το τελος εποχης του x6800 μουθαθελα κατι σε χ και με 6 κας ας πουμεαλλα ακομα ειναι νωρις4) δεν μπορω να ρισκαρω να παρω ακομα εναν 8χχχ γιατι δεν ξερω τι κανει στον παγο και αν θα αναγκαστω να ξεζουμισω το Mobo Μουπαντως οι Χ κατι ξερουν με τα μεγαλα μουλτιεκει εχεις και core speed και μνημες βαζεις οτι θες και fsb Μικροαυτο παλι ερχεται σε αντιθεση με το υπερβολικο ντορο για ενα cpu που εξαντλει κυριολεκτικα τον πολλαπλασιαστη του και θελει αναγκαστικα καλο μομπο και πολυ fsb...σκεφτομαι παντως εναν QX8χχχ πολυ σοβαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris21 Φεβρουάριος 1, 2008 #211 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Ρε συ Spyrus τον άλλαξες τον 748? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 1, 2008 #212 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από BeetleJuice2)δεν ειμαι με μονοβαθμιο , με νερο ειμαι και γω στα σκορ τα τελευταια και 4 σκορ με παγο δεν είπα ότι είσαι.Είπα ακόμα και αν είσαι με μονοβάθμιο,τον wolfie στο νερο θα δυσκολευτείς να τον φάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 1, 2008 #213 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Nαι έφυγε ο 748 δεν τραβούσε.Φόρεσα τον 746 πάνω μόνο το vcore άλλαξα και είναι σταθερό.Οπότε Θοδωρή καταλαβαίνεις για το κομμάτι σου ότι δύσκολαθα σταθεροποιηθεί. Όχι λόγω θερμοκρασίας γιατί και εδώ είμαι 1-3 κάτω βαθμούςαλλά λόγω τάσης. Δε θέλουν πάνω από 1.4 για prime από ότι καταλαβαίνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 1, 2008 #214 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Νίκο βάλε και αυτό σαν 24/7 stable. Να δούμε μετά από benches αν θα το κρατήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 1, 2008 Author #215 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 θα το κρατήσει ξανά μεγειές....... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 2, 2008 #216 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 τι θερμοκρασιες ειναι αυτες ρα ?πολυ ψηλα τους παιζετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 2, 2008 #217 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Αν είναι αέρας είναι uber για Orthos ρε συ! Αν είναι νερό, είναι ο-k. Δε θα με χάλαγε (εδώ τον Opteronι μου τον είχα στο SnM να πιάνει 65-70 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 2, 2008 #218 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Aέρας. Ίδια θερμοκρασία orthos με 3.6@1.3 Ε6750 cpu που είχα οπότε είναι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 2, 2008 #219 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 μιλαμε για bench ή για 24/7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 2, 2008 #220 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 24/7 νομίζω είναι. Πολύ καλό το βρίσκω ρε συ, το CPU πρέπει να είναι στα 40-50άρια σε every day use. Εγώ τουλάχιστον δε χαλιέμαι τόσο (4GHz είναι αυτά ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.