Georgesod Ιανουάριος 25, 2008 #61 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Ti batch είναι; Ναι για αέρα πολλά μου φαίνονται. Θερμοκρασίες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris21 Ιανουάριος 25, 2008 #62 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Idle 35load 63 (2.5hours orthos)Batch:Q748A102 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιανουάριος 25, 2008 #63 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 με 1.59Vcore εβγαλα 3dmark06 cpu στα 4650mhz με την ζεστη...υποθετω αυριο που θα εχει ανοιχτο παραθυρο να παει καλυτερα...4408mhz @ 1.416Vcore κανονικα το pcmark.σε χαμηλες συχνοτητες δεν ζηταει ρευμα........οσο ανεβαινει ομως.........αστα να πανε....1.59Vcore - 4760 max ρολοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 26, 2008 Author #64 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 foufoulis με τι μνήμες παίζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fafoylis Ιανουάριος 26, 2008 #65 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 με cellshock άρχοντα μου τις μαύρες 800mhz 4-4-4-12 αλλά μου έχουν βγει καλά κομμάτια και το 32mb που εκανα ήταν χωρίς πολλά πολλά σφιξίματα και τέτοια καταλαβαίνεις.απλά τα μνημόνια μου βγήκαν καλά για 800αρες και συν της άλλης αυτό που με βοήθησε πραγματικά πιστεύω ήταν την ώρα που τις κούμπωσα πάνω έδωσα 2v και 4-4-4-4 και μετά τράβηξα 3ωρες orthos και έστρωσαν εκεί και γι'αυτο σε πολλά ποστ μου θα δεις να είναι με 4αρια... καλή συνεχεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris21 Ιανουάριος 26, 2008 #66 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 Ορίστε και ένα δικό μου αεράτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris21 Ιανουάριος 26, 2008 #67 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 @ F117 στα 4152 με 1.27V εχεις τρέξει orthos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 26, 2008 Author #68 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 @Thodoris21 nono........γενικά δεν τρέχω orthos γιατι.....για παιχνίδια 3δμαρκ κτλπ που θέλω το pc........πιο "βαρή" από 32μ δεν μου χρειάζεται....δεν πρόκειται το pc να στρεσσαριστεί όσο στο orthos Ο,ΤΙ και να κάνεις λολ....γιαυτό δεν το τρέχω......από άποψη λολ.... @fafoylis ωραίος..........άντε να βεντσάρω και εγώ και μερικά 3d να δώσουμε καναν πόντο :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιανουάριος 26, 2008 #69 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 δοξα τω θεω μια απαντηση της προκοπηςελεος πια με αυτην την νεα μανια του orthos και του "ποσο χαμηλα παιζει ο δικος μου ενω ο δικος σου" , λες και με 0,1 πιο κατω κατι εγινε...επιτελους να μιλαμε σε ενα α επιπεδοπολυ ωραιος F117 , μια χαρα τα λες , 32Μ και 3D ειναι το απολυτο bench... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphaX Ιανουάριος 26, 2008 #70 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 Beetlejuice, για καθε μερα ενα o/c συστημα αν βγαζει 32Μ και 3D ειναι ΟΚ και αξιο εμπιστοσυνης εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Ιανουάριος 26, 2008 #71 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 Αρχική απάντηση από BeetleJuice δοξα τω θεω μια απαντηση της προκοπηςελεος πια με αυτην την νεα μανια του orthos και του "ποσο χαμηλα παιζει ο δικος μου ενω ο δικος σου" , λες και με 0,1 πιο κατω κατι εγινε...επιτελους να μιλαμε σε ενα α επιπεδοπολυ ωραιος F117 , μια χαρα τα λες , 32Μ και 3D ειναι το απολυτο bench... Ο καθένας με τις ανάγκες του,Το επίπεδο το κανονίζεις μόνος σου,Και μήν παραπληροφορείς τους άπειρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 26, 2008 Author #72 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 οφφ;S δλδ τι εννοείς?πως άμα βγάζει 32m και cpu τεστς στα 3dmark δεν είναι σταθερό?δλδ σου έχει συμβει? τι εφαρμογΉ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 26, 2008 #73 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 Αρχική απάντηση από Georgesod Πόσο vtt έδωσες για εκεί; ελα μωρε..αφού ξές εσύ...είναι σε ss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιανουάριος 26, 2008 #74 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 μοντέλο: 8500 VID 1.0375 Stepping: Q740Α476T motherboard: abit ip35pro (bios: πρωτελευταίο beta) max fsb: N/A 24x7 stable:N/A max stable: N/A max MHz:N/A Μόλις τον έβαλα πάνω και αρχίσαν οι δοκιμές. Στο coretemp ο ένας πυρήνας δεν κουνιέται καθόλου (49) ενώ ο άλλος δείχνει κανονικά Large ffts Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphaX Ιανουάριος 26, 2008 #75 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 18:35] οφφ;S δλδ τι εννοείς?πως άμα βγάζει 32m και cpu τεστς στα 3dmark δεν είναι σταθερό?δλδ σου έχει συμβει? τι εφαρμογΉ? Τις περισσοτερες φορες ναι, δεν ειναι σταθερο. Ή είναι σταθερο μεχρι να σου κατσει η στραβη. Εδω ορθο 6 ωρες περασε και μια μερα σε vista 64 με ανοιχτο dc και παιζοντας crysis εφαγα restart. Ξαναβαζω ορθο και στις 10 ωρες τσουπ restart. Aποτελεσμα corrupted 3 αρχεια ανω των 2gb. Θα μπορουσε αντι γ αυτο να εχανα κατι αλλο.Αλλα η ουσια ειναι και συμφωνω με τον Teodor oτι καποιος που δεν εχει εμπειρια και διαβαζει τα μηνυματα μενει με λαθος εντυπωσεις.Ενταξει αν το μονο που κανεις στο pc ειναι το gaming kai surfing δεν τρεχει τιποτα αν φαμε και μια blue scr.Aλλα δεν λεγεται stable ενα τετοιο μηχανημα. Ισως bench stable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 26, 2008 #76 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 Mην αναλώνεστε στην κουβέντα ποιο πρόγραμμα κάνει για stable.’πλά ένα μηχάνημα είναι stable μέχρι αποδείξεως εναντίον.Δηλαδή αν βγάζει ότι του πετάς είναι οκ αν πάλι κολλώσει κάπου ε τότεέχεις πρόβλημα και αυτό το κάπου μπορεί να είναι surfing,gaming,prime Κλπ...Φροντίστε να βγάζει τα πάντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιανουάριος 26, 2008 #77 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 Αρχική απάντηση από Teodor_ch [Σήμερα, στις 18:24] Ο καθένας με τις ανάγκες του,Το επίπεδο το κανονίζεις μόνος σου,Και μήν παραπληροφορείς τους άπειρους. ειπα την προσωπικη μου γνωμη και θα την λεω οσο θελωπληροφορηση δεν εδωσα σε κανενανκαι ειναι ντροπη να λες οτι ΕΓΩ παραπληροφορω τους απειρους μετα απο τοσες και τοσες φορες που εχω βοηθησει κοσμοαλλα δεν προκειται να ξαναμπω στο τριπακι να απαντω στον καθενα για οσα μου προσαπτει και λοιπα κακεντρεχη σχολια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 26, 2008 #78 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 Καλό είναι να αναφέρεται όσοι δεν το έχετε κάνει και την έκδοση bios.Γιώργο με το 0903 είμαι οκ για τη φόρμουλά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιανουάριος 26, 2008 #79 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 και με το 0903 ναι..βαλε το 0907 καλυτερα ομως..αυτο δουλευεται γενικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Ιανουάριος 26, 2008 #80 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 Αρχική απάντηση από alphaXΑλλα η ουσια ειναι και συμφωνω με τον Teodor oτι καποιος που δεν εχει εμπειρια και διαβαζει τα μηνυματα μενει με λαθος εντυπωσεις. Αρχική απάντηση από BeetleJuice ειπα την προσωπικη μου γνωμη και θα την λεω οσο θελω πληροφορηση δεν εδωσα σε κανεναν και ειναι ντροπη να λες οτι ΕΓΩ παραπληροφορω τους απειρους μετα απο τοσες και τοσες φορες που εχω βοηθησει κοσμο αλλα δεν προκειται να ξαναμπω στο τριπακι να απαντω στον καθενα για οσα μου προσαπτει και λοιπα κακεντρεχη σχολια σου απαντάει το παιδί απο πάνω αν απορείς για το ύφος μου ξαναδιάβασε το πρώτο σου ποστ! -> Έλεος! η βοήθεια που έχεις προσφέρει δεν σημαίνει τίποτα. το postcount δε δείχνει ούτε πόσο έξυπνοι είμαστε ούτε τίποτα. (αν μπορεί να δείξει κάτι, αυτό είναι πόσο πραγματική ζωή έχουμε χάσει) στο θέμα μας τώρα, ο 8400 μου μπουτάρει στα 4500 με 1,38 αλλά επειδή η DFI μου το τελευταίο official bios δεν δίνει σωστά ρεύματα (VTT tables) δεν έχω προσπαθήσει να τον σταθεροποιήσω εκεί. Τώρα τον τρέχω στα 3600 με 1,21 σταθερά, χωρίς να έχω δοκιμάσει εάν δουλεύει και με λιγότερο ρεύμα. Το σημαντικότερο κομμάτι είναι, ότι σε 2 παιδιά χάλασε ο επεξεργαστής απο ότι διάβασα στο xtremesystems http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=2727480&postcount=334 Σίγουρα μπορεί να ήταν ελαττωματικοί, αλλά προσωπικά θα περιμένω bios update και 2-3 βδομάδες να δώ εάν σκάσουν και άλλοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.