gkatsogr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2008 To σύστημα μου (το 1ο της υπογραφής)φοράει τα παρακάτω: Radiators απο το Bigwater 745 CPU Waterblock VGA Waterblock Chipset Waterblock RAM Waterblock x 4 HDD Waterblock x 2 Aντλία EHEIM 1250. Οι σωλήνες είναι 3/8 αλλά έχω τρελλό bottleneck (έτσι νομίζω το λέτε) κι έτσι πήρα τα παρακάτω: CPU Waterblock VGA Waterblock Για τις μνήμες της VGA: Chipset Waterblock Kαι για τις RAM Aυτό που θα ήθελα να μου πείτε είναι αν θα είμαι εντάξει με τα ψυγεία απο το 745. υ.γ.:αυτά που έχω τώρα με σωλήνα 1/4 απο θέμα ροής είναι πολύ πιο καλά απ' ότι με τις 3/8. Και αυτό γιατί δέν πάει κατευθείαν πάνω στα block η 3/8 σωλήνα + ότι τα block των RAM είναι σαν "καλαμάκια"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 17, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 [Off Topic] Φοβερό κουτάκι!:worship: :worship: [/Off Topic]Πιστεύω ότι τα ψυγεία θα αντέχουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Ιανουάριος 18, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 Και κάτι τελευταίο που ξέχασα...να το κάνω με σωλήνες 3/8 ή να αλλάξω με 1/2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.