Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2011 Δεν ήθελα να ανοίξω ένα κλασσικό θέμα που βλέπω σε όλα τα φορουμς σχετικά με "Δείξτε την φωτογραφία σας", "Δείξτε τον σκύλο σας", "Δείξτε το μηχανάκι σας" κλπ. . . . Σαν OOS ήθελα κάτι πιο δημιουργικό (!), που να έχει και πλάκα και γέλιο ταυτόχρονα. Αφού λοιπόν πέρασα 5 λεπτά ξύνοντας το κεφάλι μου κοιτάζοντας το ντουβάρι, μου ρθε ιδέα! Πάρτε την κάμερα, κάντε προπόνηση στον καθρεύτη και δείξτε μας την δικιά σας Outofspecs - What The F@ck - WTF γκριμάτσα. Ας αρχίσω εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 26, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 καρβουνοοοοο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιανουάριος 26, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 πώς λέγεται το αμάξι που ανεβαίνει το βουνό ;carβουνοοοοο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 27, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 δεν ειναι το δικο μου γιατι ειμαι σοβαρος ανθρωπος . Καποιος γνωστος χρηστης του φορουμ ομως τα βραδυα εχει 2η προσωπικοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιανουάριος 27, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 Δεν νομιζω να ειναι αυτός που φαντάζομαι χαχαχαχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 5, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 δεν ειναι το δικο μου γιατι ειμαι σοβαρος ανθρωπος . Καποιος γνωστος χρηστης του φορουμ ομως τα βραδυα εχει 2η προσωπικοτητα. Ο Σοβαρος άνθρωπος που λέγαμε! :musik002: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 5, 2011 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 [ATTACH=CONFIG]13014[/ATTACH]Ο Σοβαρος άνθρωπος που λέγαμε! :musik002:Χμμμμμμ.......τώρα εξηγούνται πολλά........:musik002: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.