Jump to content

8600gts ποια?

crio

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από netlooney [Σήμερα, στις 19:42]

Φιλε οταν εγω εδωσα 50.000 Δρχ τοτε για να καταλαβεις απο ποτε ασχολουμαι με τα pc για να αγορασω την VooDoo 3 3000 αν και θυμαμαι οτι το πρωτο pc το αγορασα το 1994 νομιζα οτι μπορω να εκφερω μια γνωμη παραπανω και πιο σωστη,αντι να κανω τον ειρωνα για το Quake εκτος και ειναι το πρωτο game που επαιξες ποτε σε pc. :hi:

ΚΑΛΑ κανεις και λες οτι ΑΥΤΗ πηρες γιατι σου αρεσει και εγω μαζι σου,αυτο που σχολιασα ηταν η υποκειμενικη σου αποψη (παιζει HIGH , 1280 το CRYSIS) vs το αντικειμενικο αποτελεσμα (οτι πιανεις δε πιανεις 2ψηφιο νουμερο frames) ,ακριβως οπως και στην περιπτωση του φιλου μου που ειπα, που υποκειμενικα επαιζε "μια χαρα" , αντικειμενικα ΔΕ , ειχε 12 fps..

Υ.Γ.1: απο τα πρωτα παιχνιδια που θυμαμαι ηταν το zaxxon και το digger , τον ΖΧ48 αν και υπηρχε στο σπιτι δεν τον προλαβα στην "εποχη" του:flower:

Αρχική απάντηση από JohnG85

Υπήρχε όμως η 8600GT ;):p

Μα η gts είναι καλύτερη!

εγώ πάντως το crysis με την 8600gts το τερμάτισα σε 1024 χ 768 και μια χαρά το ευχαριστήθηκα, τώρα απο κεί και πέρα είναι στην κρίση του καθ'ενος τί θα προτιμήσει.

εγώ την ευχαριστήθηκα την καρτούλα μ κ εσείς λέτε ότι θέλετε για την gts :p:P:P

Αρχική απάντηση από Κωστάκης [Σήμερα, στις 21:03]

Μα η gts είναι καλύτερη!

εγώ πάντως το crysis με την 8600gts το τερμάτισα σε 1024 χ 768 και μια χαρά το ευχαριστήθηκα, τώρα απο κεί και πέρα είναι στην κρίση του καθ'ενος τί θα προτιμήσει.

εγώ την ευχαριστήθηκα την καρτούλα μ κ εσείς λέτε ότι θέλετε για την gts :p:P:P

Να και η επαληθευση !!

+1 Κωστακης

το crysis παιζει και στο δικο μου

(9800pro 128mb) που ειναι και κατω απο τις ελαχιστες απαιτησεις

σε ολα low 1024 παιζει με 20-25fps

με 1280 10-15.

Αρχική απάντηση από MOS

Να και η επαληθευση !!

LOL!!! ΟΚ...... Και εγώ είχα ευχαριστηθεί μία Diamond με το SiS6326 πριν 8-9 χρόνια και αυτό δεν το λέω ειρωνικά. Ήμουν φαν της SiS για καιρό τότε. Βέβαια μετά όταν άρχισα να βολτάρω στο internet και να βλέπω benchmarks κατάλαβα ότι το εν λόγο chip ήταν ότι ποιο αργό είχε παραχθεί.

Κανείς δεν σας είπε ότι δεν θα πρέπει να χαρείτε τις καρτούλες σας. Νομίζω το αντίθετο έχει υποθεί μέχρι στιγμής στο thread. ’λλωστε για αυτό τις πήρατε, για να τις χαρείτε. Αλλά ότι και να λέμε,....η 8600GTS θα είναι πάντα 8600GTS.

και η 6600GT ηταν μια 6600GT

και η 8800GTX ειναι μια 8800GTX

και η 3870 ειμαι μια 3870

Τι να λεει αυτο ?

Μηπως θα ειναι πρωτη φορα που αντιμετωπιζουμε το value of money ?

Value of money θα ελεγα εκτος Ελλαδας !!

Οι 8600 ποτέ δεν υπήρχαν για μένα.. Απλά ό,τι χειρότερο σε αυτά τα λεφτά.

Αν και δεν το συνηθίζω, σου προτείνω 3850

Αρχική απάντηση από MOS

και η 6600GT ηταν μια 6600GT

και η 8800GTX ειναι μια 8800GTX

και η 3870 ειμαι μια 3870

Τι να λεει αυτο ?

Μηπως θα ειναι πρωτη φορα που αντιμετωπιζουμε το value of money ?

Value of money θα ελεγα εκτος Ελλαδας !!

Value for money η 8600GTS?

Κάποιος mod να μετακινήσει το παρόν thread στα ανέκδοτα παρακαλώ.

Αρχική απάντηση από netlooney

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ 'ΚΛΙΚ' ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ.ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ 8600GTS ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η 8800GT :)

1on) βγαλε τα caps οταν γραφεις και κανε ΤΩΡΑ ομως διορθωση σε ολα τα posts σου.

Αρχική απάντηση από JohnG85

Υπήρχε όμως η 8600GT ;):p

Πολυ σωστα, και με περισσοτερα λεφτα υπηρχαν οι 8800gts 320mb.

3ον) το χωρις κανενα προβλημα με 8600 σε crysis το αφινω απολυτα ασχολιαστο. Και δεν θα κατσω να διαπραγματευτω το γιατι. Κυριως γτ μεσα απο συζητηση προτινουμε στο αρχικο θεμα του παιδιου ΤΙ ΚΑΡΤΑ να παρει.

Και σαφως δεν του προτεινουμε ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ να παει σε 8600... και gts.

Δεν συμφερει, θα παει σε λιγους μηνες σε αναβαθμιση..

Ελεος πια..

Κανένας δέν του προτείνει να πάει σε 8600gts αλλά σε ΑΥΤΗΝ έχει καταλήξει, το ερώτημά του είναι ποια 8600gts όχι πια vga!

Επίσης καλό θα ήταν αυτοί που εκφέρουν γνώμη για την κάρτα αυτη να την έχουν πιάσει έστω και μία φορα στα χέρια τους και να μήν λένε μόνο ότι έχουν διαβάσει απο εδώ και απο κεί. To crysis σε μικρή ανάλυση και με καλές custom ρυθμίσεις ,oxi όλα full ή όλα low, έτρεχε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ουτε lag όυτε τπτ.

Λάβετε υπόψιν οτί έχω και έναν conroe πάνω που όσο να ναι βοηθάει κ αυτός ;)

Εσύ φίλε yanni με τον AMD το έπαιζες το crysis? :p :P :p

Αρχική απάντηση από Κωστάκης

Εσύ φίλε yanni με τον AMD το έπαιζες το crysis? :p :P :p

Στα 1600Χ1200 όλα στο Hi!!!!

IMC my friend. IMC RULES...... :p:p:p:p:p

εγω πρωσοπικα που ειχα δοκιμασει 8600gts για λιγο ξενερωσα κ αγαπησα πιο πολυ την 7900gs που ειχα τοτε! δηλαδη εσεις που εχετε 8600 επειδη την εχετε κ μονο ,θεωρειτε σωστο να δωσει 150 να παρει αυτην την καρτα? δηλαδη εγω που ειχα μεχρι πριν λιγο 2900ΧΤ κ πει καποιος να την παρει τωρα με 300 να του πω ναι γιατι εγω την ευχαριστιθηκα (που δεν αλλα λεμε).. εγω λεω να παρει την 8800gs γιατι απο κατι review που ειδα ειναι λιγο καλυτερη απο την 3850

Αρχική απάντηση από Κωστάκης

’ντε πάλι!

ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 8600 ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ 8600!!!

ε ωραια κ μεις του ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ να μην παρει..

Ρε παίδες εντάξει δεν παίρνω τελικά.Θα κάνω υπομονή λίγο ακομά και θα πάρτω 8800 αργότερα ή 9ΧΧΧ οταν βγουν.Γινεται να γίνει Locked το θέμα αφου δεν έχει πια λόγο ύπαρξης??

Ναι, καλο θα ηταν να κλειδωθει οταν το δει κανας mod/admin γιατι με ενα ακομη ατελειωτο flame δεν βοηθατε καθολου το παιδι το οποιο μπηκε να ρωτησει κατι..

Πριν καταληξεις σε καποια καρτα γραφικων, οπως ειπα και πριν, ριξε μια ματια:

Αρχική απάντηση από JohnnyGR [Χθες, στις 16:41]

8800GT δαγκωτο..

Why? ---> http://www.legionhardware.com/document.php?id=703&p=0

(Διαβαστε ολο το review πρωτα, πριν πεταχτειτε να πειτε οτι ειναι για την 3870 :p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.