dpolal Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2008 Έστησα εχθές το βράδυ ένα πισάκι καινούργιο για κάτι παιδιά. Αφού ολοκλήρωσα τη συναρμολόγηση, ξεσφράγισα και έβαλα επάνω μόνο τη μία από τις δύο μνήμες (μην έχουμε καμμιά ασυμβατότητα και τρέχω μετά, είναι και από το γνωστό ιντερνετομάγαζο :sick: ) σύνδεσα τα κάλωδια και άνοιξα το μηχάνημα. Το μηχάνημα ξεκινάει ΑΛΛΑ εικόνα στο μόνιτορ τίποτα... Βρε καλέ μου, βρε κακέ μου, τίποτα. Πάει, δεν βλέπει τη μνήμη σκέφτομαι και αρχίζω τα σενάρια για την επιστροφή την επόμενη μέρα (είπαμε, το γνωστό ιντερνετομάγαζο :sick: ) Ανοίγω το δικό μου μηχάνημα και ξηλώνω μια μνήμη μπας και παίξει, ΤΙΠΟΤΑ. Πάει, μάλλον το μπόρντ μας άφησε, σκέφτομαι (MSI :...: ) Εκεί που το παλεύω και ιδρώνω και ξε-ιδρώνω, τυχαία πέφτει το μάτι μου (το αλήθωρο κλπ κλπ ) πάνω στο KVM switch. Διαπιστώνω λοιπόν ότι ΕΧΕΙ φύγει το καλώδιο της οθόνης από πάνω του... Σκύβω, συνδέω το καλώδιο και ΟΛΑ μια χαρά........ Το κουλό ήταν ότι το δικό μου μηχάνημα το έχω συνδέσει απευθείας πάνω στην οθόνη παρακάμπτωντας το KVM οπότε είχα εικόνα και ΔΕΝ πήγε το μυαλό μου εκεί... Τί να πώ. Μηχανές του διαβόλου, έχασα καμμία ώρα ψάχνωντας....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Ιανουάριος 17, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Εγώ επειδή εχω ξεμείνει στα στην δεκαετία 90 (σαν τον ρακιτζή ενα πράμα) ξεχνάω συνήθως να συνδέσω το 4pino καλώδιο τροφοδωσίας της μητρικής στο 1ο boot. Κρυος ιδρώτας ποτε πια πάντως και αυτός στην δεκαετία 90 έμεινε. Πλέον σου κανουν rma σε 2 ωρες όχι σε 2 ευδομάδες οπως τότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 17, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Αρχική απάντηση από alex_000Πλέον σου κανουν rma σε 2 ωρες όχι σε 2 ευδομάδες οπως τότε μαλλον δεν εχεις καταλαβει για ποιο μαγαζι μιλαει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιανουάριος 17, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 οντως καποιες φορε ξεχναμε τα λιγοτερο ευκολα πραγματα που μπορει να εχουν παιχτει και κοιταμε τα ρευματα κτλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Ιανουάριος 17, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa μαλλον δεν εχεις καταλαβει για ποιο μαγαζι μιλαει... μια χαρα κατάλαβα , είναι πολιτική μου ομως να ψωνίζω μόνο απο το μαγαζι γιατο οποίο μιλάω εγώ - καταλαβαίνεις φυσικά πιο εννοώ - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.