Jump to content

Θερμοκρασία Μητρικής

Neneia

Recommended Posts

μα γιαυτό θέλω να πάρω ένα καλό κουτί μπας και ρίξουμε λίγο τις θερμοκρασίες , και μετά ίσος καταφέρω να ανεβάσω και τον επεξεργαστή , έτσι όπως είναι το κουτί δεν τον ακουμπάω καν :(

Σιγουρα, εξαρτατε το κουτι και ποσα πραγματα θες να του βαλεις πανω, το ποσο θα κερδισεις σε θερμοκρασιες.. Εγω για παραδειγμα που το τουμπανιασα στα sleeves, panels και λαμπες, δεν ειδα και πολυ τρελες διαφορες σε σχεση με το προηγουμενο. (Αλλα ηταν καλουλι κι εκεινο ;))

Εγώ φίλε Johnny το κουτί που έχω είναι το Α19 της HEROICHI πολύ καλό για τα λεφτά του αλλά μέχρι εκεί , απο την στιγμή που πήρα την 2900pro ξαφνικά μίκρυνε ο χώρος μέσα στο κουτί :tomato: αν και βγάζει τον αέρα έξω απο το κουτί η 2900 συνεχίζει να είναι μια τοστιέρα :boxed: , και έτσι και εγώ θα πάρω ένα stacker :p

Ελεος.."τι σκατε για θερμοκρασιες" λεει, και εχει υπογραφη στο avatar "overclock it more"..λογω intel..

Ε Λ Ε Ο Σ

Επειδη καποιοι εδω μεσα ή ειστε πολυ ΑΔΑΕΙΣ, ή πετατε ..απλα απαντησεις ετσι για να τις πετατε, ή επειδη εσεις αντιμετωπιζετε με πολυ μεγαλη χαλαροτητα καποια πραγματα, δε σημαινει πως πρεπει να κανουν και οι αλλοι το ιδιο.

Δηλ. η ευκολια της ατακας "και τι σε νοιαζει και αγχωνεσαι για τη θερμοκρασια" ή " αν δεν εβλεπες θερμοκρασιες, θα αγχωνοσουν? απολαυσε το", δειχνει ανθρωπο που ή δε τον νοαιζει η ζωη του pc του (αρα και ολα τα λεφτα που κανει το hardware), ή ανθρωπο...(τωρα μη το πω γιατι θα εχουμε τρεχαματα.

Τι λετε ρε, πατε καλα? Εσεις ιδιως που τα λετε αυτα, τοτε...αν τυχον εχετε και αμαξια, να πατε να αγορασετε ενα που να μη σας δειχνει τη θερμοκρασια μηχανης, και οταν το η μηχανη θα ανεβασει θερμοκρασια απο τα λαδια πχ, εσεις μην αγχωθειτε..απολαυστε την οδηγηση..

Δεν ειναι δυνατον σε ενα τετοιο forum να απαντατε ετσι και να διαβαζουν και αλλοι που δε ξερουν..

Σας πληροφορω οτι η θερμοκρασια ειναι απο τα πιο σημαντικα πραγματα μεσα στο κουτι, καθως αυτη καθοριζει σε μεγαλο βαθμο τη ζωη του hardware, αρα και τις επιδοσεις του..εκτος αν δε σας νοιαζει να πετατε τα λεφτα σας..και να εχετε τρεχαματα..

Αυτα..και φιλε μου που ρωτας για τη μητρικη σου, συνεχισε να παρατηρεις τις temps, και να εχεις κατα νου οτι οτι ειναι απο τη "μαμα" φτιαγμενο, γενικα ..παιζει συνηθως ..απο εμπειρεια λεω την temp σε 40 βαθμους..καπου εκει πανω και περα..αρχιζε να εχεις το νου σου..οσο υψηλοτερα..σημαινει οτι το συστημα αρχιζει για καποιο λογο να ζοριζεται. Οχι οτι σωνει και καλα θα πεθανει, αλλα να κανεις παντα οτι χρειαζεται για να μη ξεφευγει.

Και φυσικα το airflow πρεπει να λειτουργει σωστα ( πχ να μην εγκωβιζεται ο αερας λογω μπαχαλου καλωδιων) παρα να μπαινει απο μπροστα και πλαι και να βγαινει απο πισω και απο πανω, περνωντας απο το συστημα.

Αυτα για αρχη, και αν θες παραπανω λεπτομερειες, εδω ειμαστε..(τουλαχιστον αυτοι που θελουμε να απαντησουμε υπευθυνα), και οχι αυτοι που ..απαντανε , τι σε νοιαζουν οι θερμοκρασιες..

Αν ειναι ετσι φιλε μου η αποψη σου επι του θεματος, κρατα την για τον εαυτο σου και μη παιρνεις στο λαιμο σου κι αλλους..εκτος αν εισαι pc noob..οκ?

Τα λεμε..

Φιλε tagavr,

Ατομα σαν τον racer μπορει να εχουνε το budget να αλαξουν το cpu μια ωρα νωριτερα.. Μπορει να στηριζετε στη λογικη: "αφου θα τον πεταξεις που θα τον πεταξεις σε 3-4 χρονακια - ξεζουμισε τον".

Βρησκω ομως το παραδειγμα σου λιγο αστοχο, γιατι πρωτων συγκρινεις ανομια πραγματα, και δευτερων αλλο το να ανεβασει θερμοκρασιες απο το overclock και αλλο το να ανεβασει θερμοκρασιες απο κουτι ή γενικο προβλημα ή μη καλο πατημα της ψυκτρας.. (Εσυ το περιγραφεις σαν να το βλεπουμε σαν προβλημα αλλα το αγνοουμε)

Σε καμια περιπτωση δεν τον ενθαρυνει να καταστρεψει το συστημα του, φανταζομαι θα ηθελε να τον καθησυχασει περισσοτερο.. Τωρα εγω απο τη δικια μου πλευρα, εξεφρασα τη γνωμη μου οσον αφορα τις θερμοκρασιες επισης.

Και επειδη ουτε εσυ, ουτε εγω δεν τον γνωριζουμε τον racer απο καλα, καλο θα ηταν να αποφευγεις σχολιασμους σαν αυτους που εκανες στο απο πανω post.

Παντα φιλικα,

Johnny.

Οταν καποιος φιλε μου, απανταει ΣΕ FORUMμε το παρακατω σχολιο:

"Μα γιατί σκάτε (κυριολεκτικά) για τις θερμοκρασίες? Μήπως θα ιδρώσετε? Θα πάθετε έγκαυμα? Θα ανέβει η θερμοκρασία της Γης? Θα λιώσουν οι πάγοι?

Εφόσον το μηχάνημα λειτουργεί κανονικά, απλά απολαύστε το"

...1) Τα συμπερασματα δικα σας.

...2) Τα forum ειναι τετοιας μορφης, που ευτυχως - δυστυχως δεγινεται να γνωριζεις τον αλλον, αλλα καποιες φορες βγαζεις συμπερασματα για τον καθενα απο τις απαντησεις του.

Δε διαφωνω οτι μπορει να ειναι ο καλυτερος pc o/cer του κοσμου..Τοσο το χειροτερο ομως..γιατι ενας ανθρωπος εμπειρος του χωρου, ΔΕΝ απαντει με αυτο το στυλ.

Δε ξερω πως αλλιως να το πω..απλα, δοκιμασε να εισαι εσυ αυτος που ας πουμε λογου χαρη δεν εισαι και ο καλυτερος σε γνωσεις pc, και ερχεται ο φιλος μας ετσι (τιποτα το προσωπικο), νοιωθεις και ομορφα που καποιος πιο εμπειρος σε βοηθαει..και σου δινει την ανωθεν απαντηση...

Τι καταλαβαινεις λοιπον??

Απλα..δοκιμασε να το διαβασεις παλι..και οσες φορες και να το κανεις πες μου ειλικρινα αν δε σου φαινεται ως μια ανωριμη (ατυχως εστω, το δεχομαι αν ειναι εστω και ετσι) απαντηση..

Ελπιζω να σε βοηθησα να καταλαβεις το πνευμα μου..

Ναι, εχεις μια λογικη, αλλα πολοι δεν παιρνουν σοβαρα το internet (ποσο μαλλων ενα forum).. Δεν μπορεις να περιμενεις παντα επαγγελματικες απαντησεις. Συμφωνω οσον αφορα το κοματι "Εφοσον λειτουργει κανονικα" και εξεφρασα κι εγω την αποψη μου οπως σου ειπα παραπανω, σχετικα με αυτο.

Μην παρεξηγεις παντως τοσο ευκολα. ;)

Αρχική απάντηση από JohnnyGR [Σήμερα, στις 11:58]

Ναι, εχεις μια λογικη, αλλα πολοι δεν παιρνουν σοβαρα το internet (ποσο μαλλων ενα forum)..

Μην παρεξηγεις παντως τοσο ευκολα. ;)

Φιλε μου, ευγενικοτατα επετρεψε μου να σου πω, πως, - αν οχι σωνει και καλα για το συγκεκριμενοπ θεμα των temps- γενικοτερα, πααααααρα πολυς κοσμος παιρνει στα σοβαρα, ή ψαχνει απαντησεις σε διαφορα προβληματα του σε forums, λογω ακριβως της λογικης που εχουν, το οτι μπορει καποιος να ειχε ενα παρομοιο προβλημα ή προβληματισμο και να δει αν υπαρχει καποια λυση και για αυτους, ή κατι που θα τους κανει να πλησιασουν ή και να λυσουν το προβλημα τους.

Αυτο ειναι και το νοημα που στη κεντρικη σελιδα του site, post-αρονται θεματα-προβληματα του κοσμακη, για να παρουν αποψη-γνωμη, εως οτου και να βρεθει λυση. Με αυτο που λες, ακυρωνεις την εννοια του "forum" γενικοτερα..το οποιο σημαινει συζητω-ανταλλασω αποψεισ, δινω-βρισκω λυσεις.

Οποτε επετρεψε μου να σου πω ποσο λαθος νομιζω οτι κινεισαι σε αυτο το μηκος της αποψης σου.

Οσο για το δευτερο...δε παρεξηγω...αλλα και δε μπορω να βλεπω τα...εξωφθαλμα..και να μη λεω τιποτα..

Με καθε φιλικη διαθεση,

Tagavr

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.