Jump to content

acronis true image και ICH9R

mathewgx

Recommended Posts

Καλημερα παιδια. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το acronis true image 11 ( οπως και με τις προηγουμενες εκδοσεις).

Εχω δημιουργησει μια raid0 διαταξη με 2wd 250 , στη μητρικη gigabyte ga p35 ds3r , στον ich9r controller.

Το προβλημα ειναι οτι οταν κανω boot απο τον boot loader cd του acronis true image , βγαινει το εξης μυνημα λαθους : "boot loader (partition) not found ).

Απο ενα search που εκανα φαινεται οτι το acronis true image εχει προβληματα με τον ich9r controller σε achi/raid mode.

Ξερει κανεις αν υπαρχει λυση σε αυτο το προβλημα ;

An οχι, με ποιο αλλο προγραμμα μπορω να παρω ενα image του συστηματος ; Παντως θεωρουσα το acronis true image το καλυτερο και το πιο απλο προγραμμα του ειδους , με εχει σωσει πολλες φορες.

Ευχαριστω.

με p35, raid0 στον ich9, και αcronis11 μεχρι στιγμης λειτουργει κανονικα το boot απο το cd.

Mηπως εχεις πειραξει τη διαταξη των δισκων αφοτου εγραψες το cd?

Ξαναγραψε το boot cd, ετσι οπως ειναι ο Η/Υ αυτη τη στιγμη και ξαναδοκιμασε

Αρχική απάντηση από alphaX [Σήμερα, στις 12:57]

Sata cd rom εχεις? Ουτε εγω τα καταφερα με Ακρονις.

Με το ghost 12 δουλεψε το back up, bootαρει και το cd αλλα ακομα δεν εχει χρειαστει το restore για να σου πω αν δουλευει.

Ναι , sata ειναι το dvd rom. Αρα αυτο θα ειναι το προβλημα.

Θα δοκιμασω το norton ghost.

Ευχαριστω.

Μια ερωτηση για το noston ghost.

Υπαρχει η δυνατοτητα να δημιουργησεις ενα bootable cd απο οπου οταν ξεκινας να μπορεις να κανεις backup η' recovery , οπως με το acronis ; Επισης το image το σωζει μονο σε dvd η' και σε ενα αλλο partiiton του ιδιου σκληρου ;

Υ.Γ. Τελικα ηταν δυο οι ερωτησεις .....

To ghost κανει image στο δισκο σε οσα αρχεια οσης χωρητικοτητας θελεις κ μετα τα γραφεις σε dvd. Το backup γινεται μονο μεσα απο τα win και το προγραμμα του ghost. Βοοτ κανεις απο το cd του ghost απο το οποιο και κανεις και setup το προγραμμα στα win.

SATA DVDROM και εγώ με ICH9 και Raid0 με 2 raptor 150... και μου δουλεύει κανονικά το Acronis το 11... βασικά το θεωρώ τόσο χρήσιμο που πραγματικά μόλις τελείωσα την εγκατάσταση πριν κάνα μήνα έκανα επιτόπου boot από το cd να δω αν βλέπει τα πάντα.

Έχω δει περίεργα με το Acronis ... στη δουλειά είμαι με ένα P5B και μου κάνει τα ίδια πανηγύρια με σένα χωρίς καν να έχω raid.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.