vaspiou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2008 Καλησπερα! Οπως και τοοοοσοι αλλοι ετσι και γω ειπα να ρωτησω για καποιες οθονες. Δεν θα μπλεξω panels kai ιστοριες...Εγω θελω μια οθονη 22' wide να παιζω τα παιχνιδακια μου και να βλεπω dvds. Δεν θα κατσω να ασχοληθω με HD γτ πιστευω ακομα οτι ειναι νωρις...Με budget ~300Euro κατεληξα σε αυτες τις 2. Ό,τι μπορειτε να μου πειτε για αυτες καλοδεχουμενο...(εκτος βεβαια οτι ειναι 5ms και 2 ms )Ευχαριστω πολυ!!!IIYAMAhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.160117VS.....SAMSUNGhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168192:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιανουάριος 16, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Eγω προτιμησα την δευτερη και εμεινα πληρως ικανοποιημενος. Πριν λιγες μερες ειχε +40ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaspiou Ιανουάριος 16, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από cabrinha [Σήμερα, στις 01:01] Eγω προτιμησα την δευτερη και εμεινα πληρως ικανοποιημενος. Πριν λιγες μερες ειχε +40ε. δλδ εισαι ευχαριστημενος με το contrast και με ολα?...κατι που σε "χαλαει" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Ιανουάριος 17, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Αρχική απάντηση από cabrinha Eγω προτιμησα την δευτερη και εμεινα πληρως ικανοποιημενος. Πριν λιγες μερες ειχε +40ε. Μια από τα ίδια και εγώ...η οθόνη αξίζει μέχρι και το τελευταίο της euro (προσωπική άποψη πάντα) Αρχική απάντηση από vaspiou δλδ εισαι ευχαριστημενος με το contrast και με ολα?...κατι που σε "χαλαει" ? Εμένα δεν με χαλάει τίποτα πάντως...ίσα ίσα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετό Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 17, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Το «να χαλάει» κάτι τον καθένα είναι τόσο υποκειμενικό φίλε που δεν θα βγάλεις άκρη.Και σε κατάστημα να την δείς όμως σε σχέση με άλλες πάλι δεν θα βγάλεις άκρη αφού συνήθως δουλεύουν με λάθος ρυθμίσεις.Διάβασε μερικά reviews στο νετ και κρίνε ανάλογα με τα γούστα σου και την τσέπη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 21, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από cabrinha Eγω προτιμησα την δευτερη και εμεινα πληρως ικανοποιημενος. Πριν λιγες μερες ειχε +40ε. σε αυτη ή καποια ποιο φτηνη της ιδιας εταιρειας υπαρχει καποιος τροπος ωστε να εχεις συνδεδεμενα ταυτοχρονα και το d-sub και το dvι και να τα εναλλασεις χωρις να χρειαζεται να πειραζεις τα καλωδια καθε τρεις και λιγο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Ιανουάριος 21, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 Τί λες για αυτή?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169110 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Ιανουάριος 24, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 Την δευτερη χωρις σκέψη είναι αψογη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.