Petrossortep Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2008 Τι με ενδιαφέρει:1. Για σόκετ 4782. Πλάτος όχι μεγαλύτερο από 8,5 βία 9 εκατοστά γιατί από επάνω υπάρχει μεγάλο τροφοδοτικό σε απόσταση αναπνοής( από την στοκ ψύκτρα).3. Αν το πλάτος είναι μεγαλύτερο, να είναι κατανεμημένο προς τα κάτω το περισσότερο.4. Κάτω υπάρχει η ψύκτρα του chipset ύψους 3εκ. Οπότε καλό θα ήταν αν ισχύει το (3), η ψύκτρα να πατάει σε στενή βάση με θερμοαγώγιμους σωλήνες που να της δίνουν ύψος.5. Όχι από ίντερνετ.Βρήκα μια Zaward Quattro ZCJ001 σε κατάστημα αλλά είναι λίγο ακριβή(50). Αν δεν υπάρχει κάτι καλύτερο την δέχομαι και αυτήν βέβαια.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Petrossortep Ιανουάριος 16, 2008 Author #2 Ιανουάριος 16, 2008 Αν δεν είχα πρόβλημα με το τροφοδοτικό από επάνω θα έψαχνα στο search.Δε θυμάται κανείς τίποτα από το παλιό του pc;Edit: Ας πούμε αυτή πως τοποθετείται; Ο ανεμιστήρας κοιτά προς τα κάτω ή στο πλάι;Αυτή εδώ κάνει; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807910
Chosen Ιανουάριος 16, 2008 #3 Ιανουάριος 16, 2008 Μην κοιτάς μόνο στα γομάρια, εγώ έχω αυτή και δουλεύει passive (χωρίς ανεμιστήρι) πάνω σε έναν Ε6600 στα 2570.http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/ninja-mini.html
Petrossortep Ιανουάριος 16, 2008 Author #5 Ιανουάριος 16, 2008 Ωραία μου φαίνεται. Λογικά αυτή δεν θα βρίσκει στο τροφοδοτικό. Το pc είναι pentium 4 στα 3ghz. Αν αφαιρέσω τον ανεμιστήρα θα έχω καλές θερμοκρασίες σε απαιτητικές θερμοκρασίες αν χρειαστεί.Τώρα βλέπω ότι εξέχουν λίγο οι περσίδες. Αν την πάρω από e-shop δυνατότητα επιστροφής υπάρχει;
Petrossortep Ιανουάριος 18, 2008 Author #6 Ιανουάριος 18, 2008 Πήρα τελικά τη ψύκτρα της Zaward για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Μόλις άνοιξα το Pc για πρώτη φορά μετά το install μου έλεγε ότι αναγνώρισε νέα cpu και με παρέπεμψε στο bios να τη ρυθμίσω. ’υτό δεν επαναλήφθηκε αλλά τώρα μου βγάζει μήνυμα cpu fan error το οποίο παρακάμπτω πατώντας f1. Έβαλα το καλώδιο τροφοδοσίας και τον ρυθμιστή στροφών. Τι άλλο θα έπρεπε να κάνω. Στις οδηγίες δεν φαίνεται να λέει κάτι άλλο.
Frostbyte Ιανουάριος 18, 2008 #8 Ιανουάριος 18, 2008 Στο bios μεσα εχει επιλογη να απενεργοποιησεις το CPU Fan Checking στο POST. Γιατι τωρα ελενχει και σου γκρινιαζει γιατι δεν τον βρησκει. Συνεδεσε ενα ανεμιστηρι προχειρα και μπες στο bios να το ρυθμησεις (καπου θα ειναι, σε award bios το ειχα πετυχει στο "hardware monitor" αν θυμαμαι καλα). Καλο θα ειναι, αν σου δινει επιλογη για shutdown οταν φτασει ορισμενους βαθμους να το ρυθμησεις και αυτο για να χεις το κεφαλι σου ησυχο αμα παει κατι στραβα.
Petrossortep Ιανουάριος 18, 2008 Author #9 Ιανουάριος 18, 2008 Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. Αν και δεν θυμάμαι να υπάρχουν ρυθμίσεις για τον ανεμιστήρα.Σε φουλ λοαντ με τον ανεμιστήρα στις 3000 στροφές έχω μάξιμουμ 47 βαθμούς(οσ από 2.66 σε 3,06). Καλά είναι;
Frostbyte Ιανουάριος 18, 2008 #10 Ιανουάριος 18, 2008 Αρχική απάντηση από Petrossortep [Σήμερα, στις 01:49] Σε φουλ λοαντ με τον ανεμιστήρα στις 3000 στροφές έχω μάξιμουμ 47 βαθμούς(οσ από 2.66 σε 3,06). Καλά είναι; Μια χαρα σε βρησκω.
Daytime Dreamer Ιανουάριος 19, 2008 #11 Ιανουάριος 19, 2008 Αν το ειχα δει νωριτερα το thread θα σου εδινα την παλια, αλλα κορυφαια Thermalright SP-94
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.