TifoziF1 Ιανουάριος 16, 2008 #42 Ιανουάριος 16, 2008 Να σου πω, κανένα αρχαίο PC έχεις στο πατάρι να έχει καμιά PCI κάρτα γραφικών να δοκιμάσεις ?
jpavly Ιανουάριος 16, 2008 #43 Ιανουάριος 16, 2008 Παληκάρι μη το παιδεύεις πολύ ακόμα. Τσέκαρε αν βάζοντας ανάποδα το speaker κάνει κανένα beep. Αν είναι γενικότερα νεκρό, μένουν στα χέρια σου: 1) Μητρική 2) Τροφοδοτικό 3) Μνήμες 4) VGA 5) Βραχυκύκλωμα. 1ο πράγμα είναι να τα στήσεις όλα χύμα πάνω σε ένα τραπέζι χωρίς έξτρα συσκευές (δίσκους κλπ) και να δεις αν παίζει. Αν δεν παίζει μένεις με τα 4 πρώτα. Αν δεν έχεις άλλα να κάνεις δοκιμές, λυπάμαι, αλλά καλό είναι να τα πας πακέτο και να εξηγήσεις το πρόβλημά σου, αλλιώς σε κανένα επαγγελματία της περιοχής που θα έχει τουλάχιστον ανταλλακτικά να δοκιμάσει Διαλέγεις και παίρνεις λοιπόν. Αρχική απάντηση από timos τα ειχα βγαλει ... και τα ξανα εβαλα.. Όχι βγάλε - βάλε. Στήσε τα εκτός κουτιού.
CelGaR Ιανουάριος 17, 2008 #44 Ιανουάριος 17, 2008 παιδιά θέλω να πω μια πατάτα και δν αντέχω θα την πω!!!! ακριβώς το ίδιο που κάνει η οθόνη του τίμου με το που ανοίγει το pc του μου κάνει εμένα μια οθόνη Sony Multiscan110ES (περασμένα μεγαλεία!!!) που έχω εδώ δίπλα....εκεί που δουλεύει κανονικά ξαφνικά όταν ζεσταθεί πολύ μαυρίζει η οθόνη και το led-ακι δίπλα στον διακόπτη της από πράσινο γίνεται πορτοκαλί και αναβοσβήνει !!!!!!!!!!!!! ρε συ μήπως παίζει τπτ με την οθόνη !!!!!! Υ.Γ.: μεταξύ μας ξέρω τι φταίει.....φταίει που τον άφησα να τελειώσει το στήσιμο του pc-ιου μόνο του και ήρθα σπίτι να του φέρω windows!!!!!!! axaxaxaxaxaxaxa....πλάκα κάνω.... (πριν φύγω πάντως μια χαρά δούλευε η οθόνη) :tomato:
ShadowRunner Ιανουάριος 17, 2008 #45 Ιανουάριος 17, 2008 Με μπέρδεψες ρε CelGar... όσον αφορά την οθόνη σου, μάλλον τα πηνία άρχισαν να τα παίζουν ή κάτι τέτοιο, διορθώνεται με έναν ηλεκτρονικό τηλεοράσεων και γύρω στα 80 αλλά καλύτερα να δώσεις λίγα έξτρα και να πάρεις μια αξιοπρεπέστατη tft, δες εδώ _> http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=46295 Πανέμορφη, αξιοπρεπέστατη, φθηνή και έχουμε και Ελληνικό Review της... Τώρα για το πρόβλημα του φίλου σου; αν κατάλαβα σωστά μαζί το στήσατε το μηχανάκι; Στην αρχή δούλευε και μετά άρχισε να κάνει όλα αυτά που λέει το παιδί;
downfoot Ιανουάριος 17, 2008 #46 Ιανουάριος 17, 2008 Η οθόνη είναι σίγουρο ότι δουλεύει;Το απλό μπιπ που κάνει όταν όλα πάνε καλά στο boot, το κάνει; Έτσι θα καταλάβεις αν παίζει το ηχειάκι ή όχι...
ShadowRunner Ιανουάριος 17, 2008 #47 Ιανουάριος 17, 2008 Το ότι είναι συνδεδεμένο το ηχείο θα το καταλάβει αν βγάλει την κάρτα και ανοίξει το μηχάνημα... μόνο έτσι θα είναι σίγουρος αυτός και εμείς ότι το σύνδεσε καλά. Μετά από αυτό μπορούμε να μιλήσουμε... Για να είμαστε και σίγουροι στο τι γίνεται.
CelGaR Ιανουάριος 17, 2008 #48 Ιανουάριος 17, 2008 ShadowRunner μην ασχολείσαι με το ποστ που έκανα έτσι το έγραψα για να γελάσουμε το μόνιτορ που προανέφερα δν το δουλεύω έτσι κι αλλιώς εγώ έχω ένα Samsung SyncMaster 710n !!!! Αποκλειεται να εχει πρόβλημα η οθόνη του!!!!!! :hehe: Υ.Γ.:Speaker το pc δν εχει αν θυμάμαι καλά γτ τα διακοπτακια κλπ εγώ τα συνέδεσα (pwr sw,pwr led klp) ίσως να υπαρχει πάνω στο mobo...
ShadowRunner Ιανουάριος 17, 2008 #49 Ιανουάριος 17, 2008 Ε καλά ρε παιδιά, δεν έχει μπιπερ και περιμένετε να καταλάβουμε μέσω ιντερνετ τι έχει το μηχανάκι; Συνδέστε το ηχείο στο mobo και μετά να μιλήσουμε και ποιο σοβαρά... @CelGaRΤο κουτί έχει το ηχείο και η mobo τις υποδοχές για να το συνδέσεις.... όλα τα κουτιά έχουν ηχείο δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να μην έχει
blindy Ιανουάριος 17, 2008 #50 Ιανουάριος 17, 2008 1.Ξεσυνδεσε το απο το ρευμα και βγαλε την μπαταρια για λιγα δευτερολεπτα,ξαναβαλτη και δοκιμασε2.Βγαλε τον επεξεργαστη,ξαναβαλτον και δοκιμασε3.Αφησε το μερικα δευτερολεπτα ανοιχτο και πιασε την ψυχτρα του επεξεργαστη και τις μνημες να δεις αν ζεστενονται.
timos1416003210 Ιανουάριος 17, 2008 Author #51 Ιανουάριος 17, 2008 τεσπα κατεληξα οτι ειναι το μοβο..... το στελνω το πρωι για RMA και βλεπουμε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.