Jump to content

Πρόβλημα με το boot νέου pc (LoL thread 2008 Nominee)

timos1416003210

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω τρομοκρατηθει σημερα παρελαβα το νεο μου πισι μολις τωρα τελειωσα στο στισιμο.... με το που παταω το κουμπι...ξεκινουν οι ανεμιστηρες να γυρνανε και τα φωτακια να φοτοβολουν αλλα στην οθονη τιποτα

το πισι ειναι αυτο

cpu---> Q6600

mobo--> P5K prenium WI/FI

gpu--> HD3870 512

ram --> 2x 1gb corsair xms2 4-4-4-12 800

hdd--> 1x 250 wd( sata)

τροφοδοτικο --> Ζαλμαν 600W

plzzz ας μου πει καποιος τι να κανω το πισι φαινεται σωστα στημενο δεν μπορω να βρω καποιο ελατωμα στην συνδεσιμολογια........:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

@@##$!!!@### κοψοχολιαστικα....

βαλτα να δουλεψουν εκτος κουτιου....

κανε και μια αναζητηση μπορει να σε βοηθησει

ΜΠΙΜ ΜΠΙΜ ΜΠΙΜ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΥΠΟΔΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΠΤ ....

παταει καλα η καρτα γραφικων? αστο 5 λεπτα να δουλευει(?) και πιασε να δεις αν ειναι ζεστη..

βγαλτα εξω απο το κουτι...................

πραγματικα πολλα πραγματα μπορει να συμβαινουν....

..δεν καταλαβαινω το αγχος....

μονο αν αγοραζα απο το e shop θα εκανα ετσι LOL

απο το πλαισιο αγορα...και μετριτοις μαλιστα..... για αυτο αγχονομαι ελεισα τροφοδοτικο και καρτα τωρα τηα λυσω και την μητρικη... μισο λεπτο να τεσταρω και ποσταρω αμεσως αποτελεσματα

έβαλες και το έξτρα 4/8πινο του psu???

βασικά το pc bootάρει απλά δεν έχεις εικόνα? ή μένει στο post?

άλλες μνήμες έχεις να δοκιμάσεις?

Δοκίμασε μόνο CPU-Ram-VGA-PSU να δείς τι λέει...

Κάνε και κάνα Clear CMOS...

Δοκίμασε αν μπορείς με άλλη VGA και άλλη Ram...

Αλλά μην αγχώνεσαι, αφού είναι από Πλαίσιο, τότε αύριο πάτα όλα και πάνε τα πίσω να τα τεστάρουν αυτοί...

Καιρό είχε να πέσει :nuke:

Κρίμα και νόμιζα πως πέθαναν οι κακοί τρομοκράτες!

:hehe:

Χαλάρωσε βρε μαν, PC είναι, θα φτιάξει. Κι αν δε φτιάξει, υπάρχει και το RMA. Από το Πλαίσιο το πήρες, έλεος.

Μην κάνεις έτσι.

Το λοιπόν. Δοκίμασε να βγάλεις όλους τους δίσκους, τα dvd, κτλ. Δοκίμασε να δεις αν ανοίγει.

Αν πάλι δε δείχνει σήμα η οθόνη, βάλε την κάρτα σε άλλο PCI-Ex slot.

Αν πάλι τπτ, βγάλε την κάρτα γραφικών τελείως και, αν έχεις συνδεδεμένο το ηχείο του κουτιού του υπολογιστή, ή αν η μητρική έχει πάνω δικό της, δες αν ακούγεται ο κλασικός ήχος των "μπιπ" όταν δεν αναγνωρίζει κάρτα γραφικών (ένα μεγάλο και 2-3 μικρά).

Επίσης, αν μπορείς, βάλε να δοκιμάσεις από κάποιο φίλο άλλη κάρτα γραφικών.

Αν βρεις και δουλέψει, η ΑΤι έχει πρόβλημα.

Αν βρεις και δε δουλέψει, δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο εκτός από μνήμες ή επεξεργαστή να κάνει τη δουλειά.

Αν δεν καταφέρεις κάτι απόψε, πακέταρέ τα και στείλτα στο Πλαίσιο να στα ελέγξουν εκεί.

Και βεβαιώσου για ακόμα μια φορά ότι έχεις βάλει τα πάντα σωστά (ειδικά τις μνήμες).

δυστηχως δεν εχω ουτε μνημες ουτε αλλη καρτα γραφικων για να δοκιμασω.... αφοθ δεν κανει μπιμ μπιμ μπιμ σημαινει οτι δεν ειναι οι μνημες σωστα?

’μα έχει ηχείο το PC, είτε στο κουτί, είτε στη μητρική, αν βγάλεις την κάρτα γραφικών τελείως, πρέπει να κάνει ένα μακρόσυρτο μπιπ και δύο-τρία κοφτά.

Στο κάνει αυτό αν την βγάλεις? Αν όχι, ίσως δεν είναι συνδεδεμένο το ηχείο, οπότε και να θες, μπιπ δεν έχει :D

Πριν απο λίγο καιρό έπαθα αυτο το πραγμα , μόλις ειχα προσθέσει μια αντλία στο σύστημα υδροψυξης ( άσχετο )

Ανοίγω και τίποτα.... μαύρη η οθόνη στα καλα καθούμενα .Οτι έπαθες και εσύ

’λλαξα καρτα γραφικών τίποτα , έβγαλα δίσκους τιποτα , εβγαλα μνήμες και έκανε μπιπ ...

Έβγαλα και cpu και τροφοδοτικο και τα ξανα εβαλα.... νεκρό:crazy:

Να μην πολυλογώ , βγάζω μημες , cpu , μητρική , και παω Πλαισιο να τα ελέγξουν..

Με παίρνουν τηλ και μου λενε το κουφό οτι τα κούμπωσαν και δουλεύουν:boxed:

Τελικά άλλαξα την μητρική για μια sata υποδοχή που ειχε πρόβλημα ( άσχετο )

Τα παω σπιτι, τα κουμπώνω , και απο τοτε ολα ρολόι !

Πάρε και κατάλαβε....

Στανταρ ειναι η ΑΤΙ......παρτε το χαμπαρι μια ειναι η εταιρια που βγαζει τσιπακια για καρτες γραφικων !!!

:T:NVIDIA THE BEST :T:

Και μια ερωτηση το pc το πηρες ετοιμο ή το εστησες μονος σου ??

ρε μαν ειμαι απο τριπολη δεν εχει πλαισιο εδω τα πραγματα μου τα στειλαν με μεταφορικη εταιρια οποτε αν ειναι να τα στειλω πρεπει να πακεταρω να τα στειλω και εγω με μεταφορικη ... + γενικοτερα θελω οσο μπορω να το αποφυγω το σκηνικο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.