Jump to content

Κύλιση Σελίδων και Παραμόρφωση ήχου-(scrolling and sound distortion)

greekfragma

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπον.....μιας και παλιοτερα ειχα το ιδιο προβλημα αλλα ουτε βρισκω το thread αλλα ουτε ειχα βρει τοτε και τη λυση ξεκιναω ενα καινουριο θεματακι.

οταν σκρολαρετε σελιδες στον FireFox στον InternetExplorer ή οποιονδηποτε αλλο browser και παραλληλα ενω ακουτε μουσικη παρατηρειτε αλλοιωση στον ηχο......

*θα το περιγραψω ως σκρατσαρισμα βελονας πικαπ*

το προβλημα δεν ειναι ουτε ιος.....ουτε drivers ουτε κατι στην εγκατασταση των windows.

κοιταχτε λιγακι καλυτερα την ταχυτητα που τρεχει ο διαυλος της καρτας γραφικων σας.

στη δικη μου περιπτωση επεσε απο 16Χ σε 1Χ.......πονηρευτηκα λιγακι παραπανω οταν αρχισαν τα σπασιματα στο COD4 και ηχου αλλα και λιγα frames.....με τετραπυρηνο στα 3.7 2γιγα 1000αρες και 8800gtx

μολις ξεκουμπωσα και ξανακουμπωσα την καρτα ολα ρολοι.:D

ελπιζω να βοηθησα οποιον πονοκεφαλιασε οσο και γω τις τελευταιες μερες.:)

Αυτό που αναφέρεις που συνέβαινε πολύ παλιά με μία Soundblaster πώ πω είχα όντως πονοκεφαλιάσει και απλά δεν το διόρθωσα ποτέ...

Μα καλά η κάρτα πως έπεσε μόνη της στο 1χ ???

Ναι το παθαίνω και εγώ με την P5B (και το θόρυβο στο scroll και το 16x -> 1x). Είναι απίστευτα ενοχλητικό.

η πλακα ειναι οτι το προβλημα παρουσιαστηκε ξανα σημερα.......δις κιολας.......

βαρεθηκα να βγαζω και να βαζω την καρτα γραφικων......ρε μπας και παιζει κατι αλλο?......

προσπαθω να σκεφτω ενα σοβαρο λογο για να ριχνει την ταχυτητα το pci-express slot σε 1Χ απο το 16Χ,....:...:

εχω την υδροψυξη πανω ρε.........και οι σωληνες ειναι ακριβως κομμενοι......δεν παιζει τετοιο σεναριο......ασε που πιο κατω εχω και την xfi και το 2πλο ψυγειο στο πατο του LianLi

edit

το pci-e επεσε ξανα στο 1Χ........αυτη τη φορα ομως εσβησα απλα το μηχανημα και το ξανανοιξα.......και ολα κανονικα στο 16Χ......

εφοσον λοιπον δεν εχει να κανει με κακη επαφη στο slot.....τι μπορει να παιζει?:blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.