BILL5 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2008 για διτε την παρακατω φοτο δεν ειναι τελιως τρελο αυτο που μου βγαζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Ιανουάριος 16, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Να φανταστώ ότι 1. έχεις DX10 και Vista? 2. έχεις xp και έχεις ήδη εγκαταστήσει το 9c ?Αν το 2 ξαναβάλτο ρε συ, δεν έγινε και τπτ και δες τι θα σου πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subamaniac Ιανουάριος 16, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Γιατί δεν κατεβάζεις το directx9.c απο εκει που σου λει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Ιανουάριος 16, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από ShadowRunner Να φανταστώ ότι 1. έχεις DX10 και Vista? 2. έχεις xp και έχεις ήδη εγκαταστήσει το 9c ?Αν το 2 ξαναβάλτο ρε συ, δεν έγινε και τπτ και δες τι θα σου πει. κιτα το εχω τρεξει σε vista και δουλεψε κανονικοτατα τωρα ομως εχω xp και κανει τετοια τρελα πραγματα που ποτε δεν τα εκανε με τον 2500+ της amd ολα με τον duo μου γινονται μαυρα χαλια. τι ενοιεις να ξανα βαλω win? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Ιανουάριος 16, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Όχι ρε συ, προς θεού ξανά xp... βάλε ξανά το directx από το cd του παιχνιδιού... ίσως ζητάει κάνα dll που δεν το βρίσκει... Σε άλλο παιχνίδι το κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιανουάριος 16, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Εγω θα σου προτεινα να κανεις ενα download αυτο http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&DisplayLang=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Ιανουάριος 16, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από ShadowRunner Όχι ρε συ, προς θεού ξανά xp... βάλε ξανά το directx από το cd του παιχνιδιού... ίσως ζητάει κάνα dll που δεν το βρίσκει... Σε άλλο παιχνίδι το κάνει; οχι σε κανενα αλο δεν το κανει αυτο που κανει μονο στο mostγια το cd το εχω κανει δεν το περναει λεει οτι ειναι ενημερομενω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Ιανουάριος 16, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly Όλοι το ίδιο λένε.. το DirectX 9.0c τελευταία το έχεις περάσει; του νοεμβριου του 2007 εχω περασει αν εχεις ποιο νεο στιλε νεα λινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 16, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Έσβησα το post μου γιατί απάντησες ταυτόχρονα σχεδόν με μένα Αν το έχεις ΟΚ, τσέκαρε καλύτερα στο forum του παιχνιδιού. Α by the way, original είναι; Μπορεί να φταίει και το Clopy αν μιλάμε για αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Ιανουάριος 16, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly Έσβησα το post μου γιατί απάντησες ταυτόχρονα σχεδόν με μένα Αν το έχεις ΟΚ, τσέκαρε καλύτερα στο forum του παιχνιδιού. Α by the way, original είναι; Μπορεί να φταίει και το Clopy αν μιλάμε για αυτό. οχι δεν φταιει το copy εχω και το original βαλει μεσα και το ειδιο κανει νομιζει οτι εχει ποιο παλια εκδοσει του 9.0c Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Ιανουάριος 16, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Πολύ περίεργο πρόβλημα... Στα forum του παιχνιδιού διάβασες κανέναν με παρόμοιο πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Ιανουάριος 17, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Αρχική απάντηση από ShadowRunner Πολύ περίεργο πρόβλημα... Στα forum του παιχνιδιού διάβασες κανέναν με παρόμοιο πρόβλημα; οχι φιλε δεν εχω δει κατι τοσο περιεγο σε forum παντως καπου διαβασα οτι μπορεις να κανεις απεγκατασταση το DirectX 9.0c και να το ξανα βαλεις αλα δεν ελεγαν πως το κανει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 17, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Αρχική απάντηση από BILL5 οχι φιλε δεν εχω δει κατι τοσο περιεγο σε forum παντως καπου διαβασα οτι μπορεις να κανεις απεγκατασταση το DirectX 9.0c και να το ξανα βαλεις αλα δεν ελεγαν πως το κανει κανεις? http://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/DirectX-Eradicator.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Ιανουάριος 17, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Επειδή κάτι μου θυμίζει το συγκεκριμένο, δοκίμασε μια να τρέξεις το installation του παιχνιδιού με compatibility για Windows 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 17, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Just for the story.. το πρώτο guess του Google: http://www.tweakguides.com/NFSMW_3.html DirectX Error when Installing: When installing the game if you get an error that DirectX9.0c is not installed, even if you've installed DX9.0c already, then find the game's Autorun.exe file (in the base directory of the game CD), right-click on it, select Properties, go to the Compatibility tab, tick the 'Run this program in compatibility mode for' and select 'Windows 2000'. Then double-click on Autorun.exe to begin installation. Make sure to turn off compatibility mode after installing the game Σωστός ο mitsosoft Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Ιανουάριος 17, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 ναι τα εχω δοκιμασει για τα 2000 δεν γινεται τιποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 17, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Σε άλλο υπολογιστή παίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιανουάριος 17, 2008 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Αυτο με το directx συμβαινει σε παρα πολλα παιχνιδια της εa. Επειδη μου ετυχε στο godfather κατι τετοιο λυθηκε με τον τροπο που αναφερθηκε παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Ιανουάριος 17, 2008 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Αρχική απάντηση από racer Σε άλλο υπολογιστή παίζει? ναι σε ολους θα παιξει αν το φερω και απο εσενα θα δουλεψει κανονικα αν εβαζα ξανα win με sp1 επανω το περναει κανονικα αλα μετα τρελενει το pc μου και οταν ειχα τον 2500+ με sp2 το επεζα και στον 3700+ του αδελφου μου μια χαρα τρεχει μονο στον intel μου κανει νερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Ιανουάριος 18, 2008 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 δεν πιστεύω οτι ειναι η cpu το προβλημα, κατι αλλο παιζει και δεν μπορουμε να το βρουμε τωρα, μου την σπαει οταν γινεται αυτο... να ψαξουμε λιγο ακομα, πρωτου κανεις κατι βιαστικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.