Jump to content

thermaltake CL-P0086 BEETLE 4 IN 1 4000+

crio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω ένα δεύτερο ανεμιστηράκι για το πίσω μέρος της ψύκτρας και δεν ξέρω προς ποιά μεριά να το βάλω.Να βάζει αέρα μέσα στην ψύκτρα ή να βγάζει?

beetle.jpg

Αρχική απάντηση από crio [Σήμερα, στις 04:20]

Έχω ένα δεύτερο ανεμιστηράκι για το πίσω μέρος της ψύκτρας και δεν ξέρω προς ποιά μεριά να το βάλω.Να βάζει αέρα μέσα στην ψύκτρα ή να βγάζει?

beetle.jpg

αφου ο μπροστα σου ανεμηστηρας κανει τον αερα να περναει απο τα εμπρος προς τα πισω (που λογικο ειναι) ο αλλος ανεμηστηρας που θες να βαλεις πρεπει και εκεινος να διωχνει τον αερα προς τα πισω για να ειναι σωστη η ροη του αερα....

δλδ ο μπροστα σου θα σπρωχνει τον αερα μεσα στην ψυκτρα και ο πισω θα τραβαει τον αερα μεσα απο την ψυκτρα.....:banging: :banging:

Στο σύστημα της υπογραφής 32idle και 46full.Μπορώ να αλλάξω τον μπροστινό ανεμιστήρα γιατι όντως κάνει σαν το βερντιλατερ στο Lada του γείτονα

Αν βγαλεις ολο αυτο το ματζαφλαρι που εχει γυρω γυρω μπορεις με πατεντα να στερεωσεις ενα αλλο φουρφουρι.

crio αν έριχνες μια ματιά στη σελίδα της thermaltake θα έβλεπες οτι μπαίνει 8άρης από πίσω.

Όσον αφορά τις θερμοκρασίες είναι πολύ λογικές διότι έχει μόνο 3 heatpipes;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.