reifen Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2008 Αν δεν έχει τρελαθεί αυτός θα τρελαθώ εγώ Το πρόβλημα κάποια στιγμή τον πιάνει και δεν μου επιτρέπει να κάνω αντιγραφή σε κείμενο η άνοιγμα σε άλλο παράθυρο . Μοναδική λύση να κάνω επανεκκίνηση . Δεν νομίζω ότι είναι Ίος αλλά ποτέ δεν ξέρεις ,σας βάζω και μερικά screenshot μήπως βγάλετε άκρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Ιανουάριος 16, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Πολλα add-on εχεις.Δοκιμασε να τον τρεξεις χωρις τα add-ons, απο το shortcut που εχει για αυτον τον λογο, και αν δεν στο κανει τοτε πρεπει να βρεις το προβληματικο add-on κανοντας disable ενα την φορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 16, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Ενα reset όλα τα settings (θα χάσεις την cache, history κλπ) μπορεί να κάνει κάτι. Give it a try Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 16, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 εναλλακτικα θα μπορουσες να βαλεις τον firefox και να λυσεις οριστικα ολα σου τα προβληματα... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 16, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa εναλλακτικα θα μπορουσες να βαλεις τον firefox και να λυσεις οριστικα ολα σου τα προβληματα... :D Ή ακόμα ποιό ενναλακτικά να βάλεις τον Opera, να λύσεις οριστικά όλα σου τα προβλήματα και να σερφάρεις και ποιό γρήγορα... :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
reifen Ιανουάριος 17, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Για αρχή επανέφερα τις ρυθμίσεις θα δούμε .Μου κολλά στο όταν μπαίνω στο πλαίσιο ?είναι γενικό το πρόβλημα?Τίποτα περίεργο δεν είδατε?...THX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 17, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 To Πλαίσιο χρησιμοποιεί Flash. Δοκίμασε να το αφαιρέσεις και να βάλεις το καινούριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Ιανουάριος 17, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa [Χθες, στις 11:53] εναλλακτικα θα μπορουσες να βαλεις τον firefox και να λυσεις οριστικα ολα σου τα προβληματα... :D Συμφωνω και επαυξάνω.... Mozilla Rulezzz:banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CelGaR Ιανουάριος 17, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Δν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να ασχολειθουμε κ'άλλο με αυτό το θέμα !!!!! Φίλε μ βγάλε απο το μυαλο σου τον ΙΕ, ξεχνα τον, διεγραψε τον...!!!! :rip: Mozilla Firefox is the only way! http://www.mozilla-europe.org/el/products/firefox/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.