reifen Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2008 Αν δεν έχει τρελαθεί αυτός θα τρελαθώ εγώ Το πρόβλημα κάποια στιγμή τον πιάνει και δεν μου επιτρέπει να κάνω αντιγραφή σε κείμενο η άνοιγμα σε άλλο παράθυρο . Μοναδική λύση να κάνω επανεκκίνηση . Δεν νομίζω ότι είναι Ίος αλλά ποτέ δεν ξέρεις ,σας βάζω και μερικά screenshot μήπως βγάλετε άκρη.
poly Ιανουάριος 16, 2008 #2 Ιανουάριος 16, 2008 Πολλα add-on εχεις.Δοκιμασε να τον τρεξεις χωρις τα add-ons, απο το shortcut που εχει για αυτον τον λογο, και αν δεν στο κανει τοτε πρεπει να βρεις το προβληματικο add-on κανοντας disable ενα την φορα.
jpavly Ιανουάριος 16, 2008 #3 Ιανουάριος 16, 2008 Ενα reset όλα τα settings (θα χάσεις την cache, history κλπ) μπορεί να κάνει κάτι. Give it a try
hayabusa Ιανουάριος 16, 2008 #4 Ιανουάριος 16, 2008 εναλλακτικα θα μπορουσες να βαλεις τον firefox και να λυσεις οριστικα ολα σου τα προβληματα... :D
dpolal Ιανουάριος 16, 2008 #5 Ιανουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa εναλλακτικα θα μπορουσες να βαλεις τον firefox και να λυσεις οριστικα ολα σου τα προβληματα... :D Ή ακόμα ποιό ενναλακτικά να βάλεις τον Opera, να λύσεις οριστικά όλα σου τα προβλήματα και να σερφάρεις και ποιό γρήγορα... :D :D
reifen Ιανουάριος 17, 2008 Author #6 Ιανουάριος 17, 2008 Για αρχή επανέφερα τις ρυθμίσεις θα δούμε .Μου κολλά στο όταν μπαίνω στο πλαίσιο ?είναι γενικό το πρόβλημα?Τίποτα περίεργο δεν είδατε?...THX
Wizard! Ιανουάριος 17, 2008 #7 Ιανουάριος 17, 2008 To Πλαίσιο χρησιμοποιεί Flash. Δοκίμασε να το αφαιρέσεις και να βάλεις το καινούριο.
AlexanderK Ιανουάριος 17, 2008 #8 Ιανουάριος 17, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa [Χθες, στις 11:53] εναλλακτικα θα μπορουσες να βαλεις τον firefox και να λυσεις οριστικα ολα σου τα προβληματα... :D Συμφωνω και επαυξάνω.... Mozilla Rulezzz:banging: :banging:
CelGaR Ιανουάριος 17, 2008 #9 Ιανουάριος 17, 2008 Δν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να ασχολειθουμε κ'άλλο με αυτό το θέμα !!!!! Φίλε μ βγάλε απο το μυαλο σου τον ΙΕ, ξεχνα τον, διεγραψε τον...!!!! :rip: Mozilla Firefox is the only way! http://www.mozilla-europe.org/el/products/firefox/
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.