Jump to content

ADSL Connex ερώτηση

neuromancer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω ADSL connex (ΟΤΕ-760kbps) που έχει γίνει αορίστου (πέρασε το 6άμηνο). Ξέρει κανείς αν μπορώ να ανέβω σε ταχύτητα με κάποιο Update στο συμβόλαιο? Θα χρειαστεί να αλλάξω εξοπλισμό αν αλλάξω ταχύτητα?

με ενα τηλεφωνάκι στο 134 και 3-5 μερες υπομονή θα έχεις μέχρι 24μβιτ αν φυσικά υπάρχει διαθεσιμότητα.

Γιατί στο %@#$%@-site του ΟΤΕ δε βγάζω άκρη.. γαμώτι μου! ’πειρες σελίδες και ουσία καμμία....

thanks gar - ξέρεις τιμές μήπως?

..ψάρωμα λέμε!! Μολις ήρθε adv-mail από OTE που διαφημίζει conn-x, αναβαθμίσεις, κτλ. Προς στιγμή θεώρησα ότι με παρακολουθουν..... λες????

Έχω ένα εξωτερικό σε USB (όχι router νομίζω, ADSL modem πρέπει να είναι - κάνω dial για να ανοίξει η γραμμή μετά από κάθε PC boot).

αρα δεν ειναι ρουτερ...κοιτα, το μονο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις ενα τηλεφωνο στο 134 ωκαι να δεις αν υπαρχει διαθεσιμοτητα σε μεγαλυτερη ταχυτητα και σε ποια...απο εκει και επειτα για την αιτηση θα σου ζητησουν ενα ΑΦΜ και θα περιμενεις το πολυ μια εβδομαδα και μετα θα εισαι ετοιμος...

Ιδου και ο τρεχων τιμοκαταλογος...http://www.oteshop.gr/page_content.asp?wid=596&hop=h&scid=139

Θέλω και γω να ρωτήσω κάτι

Υπάρχει περίπτωση να περάσω μονο γραμμή ADSL χωρίς τηλ απο τον ΟΤΕ??Conx θέλω να βάλω αλλά το τηλ δεν το χρησιμοποιώ καθόλου.Όχι κάτι το ιδιαίτερο,1Mbps είναι καλά

@neuromancer

off topic,αλλά κάτι μου θυμίζει το nick σου.Ένα παιχνίδι στον C64??

Αρχική απάντηση από pontium

Υπάρχει περίπτωση να περάσω μονο γραμμή ADSL χωρίς τηλ απο τον ΟΤΕ??Conx θέλω να βάλω αλλά το τηλ δεν το χρησιμοποιώ καθόλου.Όχι κάτι το ιδιαίτερο,1Mbps είναι καλά

εννοεις οτι τωρα δεν εχεις τηλεφωνο και θελεις να βαλεις μονο adsl; Αν θυμαμαι καλα (επειδη πρεπει να το εχουμε ξανασυζητησει) δεν γινεται...Παρτους ομως ενα τηλεφωνο για να σιγουρευτεις...Δεν χανεις τιποτα...

Υπάρχει περίπτωση να περάσω μονο γραμμή ADSL χωρίς τηλ απο τον ΟΤΕ??

:rofl: :rofl: :rofl:

Αρχική απάντηση από Wizard!

:rofl: :rofl: :rofl:

μ'αρεσει που γελας λες και η 4νετ θα μπορουσε μεσω του ΙΔΙΟΚΤΙΤΟΥ δικτυου της να το κανει...:hehe::D

Εμμμ,η forthnet δεν με εξηπηρετεί,δεν μπορούν να μου βάλουν γραμμή και εκτός απο αυτό,κάνουν δωρεάν κλήσεις για να μπορείς να περιμένεις την εξηπηρέτηση ώρες ολόκληρες χωρίς χρέωση??Και στο τέλος το γλυφιτζούρι,φταίει ο ΟΤΕ.Επίσης η forthnet δεν έχει ιδιόκτητο δίκτυο,απο τον ΟΤΕ αγοράζει τις γραμμές.’μα ήταν δικό της θα έλεγε ποτέ οτι φταίει ο ΟΤΕ??Μην τρελαθούμε

Ξέρει κανένας πότε θα ολοκληρωθούν οι αναβαθμίσεις των υπαρχόντων συνδέσεων του ΟΤΕ κονεχ.

Εμμμ,η forthnet δεν με εξηπηρετεί,δεν μπορούν να μου βάλουν γραμμή και εκτός απο αυτό,κάνουν δωρεάν κλήσεις για να μπορείς να περιμένεις την εξηπηρέτηση ώρες ολόκληρες χωρίς χρέωση??Και στο τέλος το γλυφιτζούρι,φταίει ο ΟΤΕ.Επίσης η forthnet δεν έχει ιδιόκτητο δίκτυο,απο τον ΟΤΕ αγοράζει τις γραμμές.’μα ήταν δικό της θα έλεγε ποτέ οτι φταίει ο ΟΤΕ??Μην τρελαθούμε

δεν ντρεπεσαι λιγακι ; αντι να τους ευχαριστησεις που σου προσφερουν υπηρεσιες απεριοριστης μουσικης αναμονης τους κραζεις κι'απο πανω; δεν ειμαστε καλα....:hehe: :hehe:

Πριν 2 χρόνια θυμάμαι η viβόδι σου έδινε τη δυνατότητα adsl χωρίς τηλ. εφόσον υπήρχε διαθεσιμότητα δικτύου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.