neuromancer Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2008 Έχω ADSL connex (ΟΤΕ-760kbps) που έχει γίνει αορίστου (πέρασε το 6άμηνο). Ξέρει κανείς αν μπορώ να ανέβω σε ταχύτητα με κάποιο Update στο συμβόλαιο? Θα χρειαστεί να αλλάξω εξοπλισμό αν αλλάξω ταχύτητα?
gar Ιανουάριος 15, 2008 #2 Ιανουάριος 15, 2008 με ενα τηλεφωνάκι στο 134 και 3-5 μερες υπομονή θα έχεις μέχρι 24μβιτ αν φυσικά υπάρχει διαθεσιμότητα.
neuromancer Ιανουάριος 15, 2008 Author #3 Ιανουάριος 15, 2008 Γιατί στο %@#$%@-site του ΟΤΕ δε βγάζω άκρη.. γαμώτι μου! ’πειρες σελίδες και ουσία καμμία....thanks gar - ξέρεις τιμές μήπως?
steve_m Ιανουάριος 15, 2008 #4 Ιανουάριος 15, 2008 Αν δεν εχεις ηδη router τοτε ναι θα χρειαστεις και εξοπλισμο για 24
neuromancer Ιανουάριος 15, 2008 Author #5 Ιανουάριος 15, 2008 ..ψάρωμα λέμε!! Μολις ήρθε adv-mail από OTE που διαφημίζει conn-x, αναβαθμίσεις, κτλ. Προς στιγμή θεώρησα ότι με παρακολουθουν..... λες????
neuromancer Ιανουάριος 15, 2008 Author #6 Ιανουάριος 15, 2008 Έχω ένα εξωτερικό σε USB (όχι router νομίζω, ADSL modem πρέπει να είναι - κάνω dial για να ανοίξει η γραμμή μετά από κάθε PC boot).
hayabusa Ιανουάριος 16, 2008 #7 Ιανουάριος 16, 2008 αρα δεν ειναι ρουτερ...κοιτα, το μονο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις ενα τηλεφωνο στο 134 ωκαι να δεις αν υπαρχει διαθεσιμοτητα σε μεγαλυτερη ταχυτητα και σε ποια...απο εκει και επειτα για την αιτηση θα σου ζητησουν ενα ΑΦΜ και θα περιμενεις το πολυ μια εβδομαδα και μετα θα εισαι ετοιμος...Ιδου και ο τρεχων τιμοκαταλογος...http://www.oteshop.gr/page_content.asp?wid=596&hop=h&scid=139
pontium Ιανουάριος 16, 2008 #8 Ιανουάριος 16, 2008 Θέλω και γω να ρωτήσω κάτιΥπάρχει περίπτωση να περάσω μονο γραμμή ADSL χωρίς τηλ απο τον ΟΤΕ??Conx θέλω να βάλω αλλά το τηλ δεν το χρησιμοποιώ καθόλου.Όχι κάτι το ιδιαίτερο,1Mbps είναι καλά@neuromanceroff topic,αλλά κάτι μου θυμίζει το nick σου.Ένα παιχνίδι στον C64??
hayabusa Ιανουάριος 16, 2008 #9 Ιανουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από pontium Θέλω και γω να ρωτήσω κάτιΥπάρχει περίπτωση να περάσω μονο γραμμή ADSL χωρίς τηλ απο τον ΟΤΕ??Conx θέλω να βάλω αλλά το τηλ δεν το χρησιμοποιώ καθόλου.Όχι κάτι το ιδιαίτερο,1Mbps είναι καλά εννοεις οτι τωρα δεν εχεις τηλεφωνο και θελεις να βαλεις μονο adsl; Αν θυμαμαι καλα (επειδη πρεπει να το εχουμε ξανασυζητησει) δεν γινεται...Παρτους ομως ενα τηλεφωνο για να σιγουρευτεις...Δεν χανεις τιποτα...
Wizard! Ιανουάριος 16, 2008 #10 Ιανουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από pontium Θέλω και γω να ρωτήσω κάτι Υπάρχει περίπτωση να περάσω μονο γραμμή ADSL χωρίς τηλ απο τον ΟΤΕ?? :rofl:
hayabusa Ιανουάριος 16, 2008 #11 Ιανουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! :rofl: μ'αρεσει που γελας λες και η 4νετ θα μπορουσε μεσω του ΙΔΙΟΚΤΙΤΟΥ δικτυου της να το κανει...
pontium Ιανουάριος 16, 2008 #12 Ιανουάριος 16, 2008 Εμμμ,η forthnet δεν με εξηπηρετεί,δεν μπορούν να μου βάλουν γραμμή και εκτός απο αυτό,κάνουν δωρεάν κλήσεις για να μπορείς να περιμένεις την εξηπηρέτηση ώρες ολόκληρες χωρίς χρέωση??Και στο τέλος το γλυφιτζούρι,φταίει ο ΟΤΕ.Επίσης η forthnet δεν έχει ιδιόκτητο δίκτυο,απο τον ΟΤΕ αγοράζει τις γραμμές.’μα ήταν δικό της θα έλεγε ποτέ οτι φταίει ο ΟΤΕ??Μην τρελαθούμε
VIL Ιανουάριος 16, 2008 #13 Ιανουάριος 16, 2008 Ξέρει κανένας πότε θα ολοκληρωθούν οι αναβαθμίσεις των υπαρχόντων συνδέσεων του ΟΤΕ κονεχ.
hayabusa Ιανουάριος 16, 2008 #14 Ιανουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από pontium Εμμμ,η forthnet δεν με εξηπηρετεί,δεν μπορούν να μου βάλουν γραμμή και εκτός απο αυτό,κάνουν δωρεάν κλήσεις για να μπορείς να περιμένεις την εξηπηρέτηση ώρες ολόκληρες χωρίς χρέωση??Και στο τέλος το γλυφιτζούρι,φταίει ο ΟΤΕ.Επίσης η forthnet δεν έχει ιδιόκτητο δίκτυο,απο τον ΟΤΕ αγοράζει τις γραμμές.’μα ήταν δικό της θα έλεγε ποτέ οτι φταίει ο ΟΤΕ??Μην τρελαθούμε δεν ντρεπεσαι λιγακι ; αντι να τους ευχαριστησεις που σου προσφερουν υπηρεσιες απεριοριστης μουσικης αναμονης τους κραζεις κι'απο πανω; δεν ειμαστε καλα.... :hehe:
pontium Ιανουάριος 16, 2008 #15 Ιανουάριος 16, 2008 MΠOYXAXAXAXAXAXXAXAXAAAAAΑΑΑΑΑΑ!!!! Ναι,το ξέχασα αυτό :hehe:
downfoot Ιανουάριος 16, 2008 #16 Ιανουάριος 16, 2008 Πριν 2 χρόνια θυμάμαι η viβόδι σου έδινε τη δυνατότητα adsl χωρίς τηλ. εφόσον υπήρχε διαθεσιμότητα δικτύου...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.