Jump to content

Πρόβλημα με νέο pc

evilcoder

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετώ

Προχθές αγόρασα από το πλαίσιο τα πιο κάτω κομμάτια:

CPU:Q6600

MOBO: Gigabyte P35-DS4

RAM: GEIL 2GB 800MHZ

VGA: Asus 8800GT 512MB

PSU : Chieftech 560W

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής

έχοντας στήσει όλα τα κομμάτια μαζί, όταν πατάω το powerbutton πάει να ξεκινήσει και σβήνει κατευθείαν.

δοκιμάζοντας με το παλαιό μου τροφοδοτικό (300w 20πινς + 1 4πινο) μόνο με τον επεξεργαστή επάνω στην μητρική ξεκινάει.

Υ.Σ. το τροφοδοτικό το πήγα στο πλαίσιο και μου είπαν ότι δουλεύει κανονικά.

ευχαριστώ εκ τον προτέρον

άμα τα πήρες όλα από πλαίσιο πάνε δώσε τον για να τον δουν αλλιώς ένα ένα άλλαζε τα κομμάτια και τις μνήμες μία μία και κοίτα μην τις έβαλες ανάποδα ή μήπως δεν κούμποσαν καλά

Ξαναστηστο,κατι βραχυκυκλωνει.

Μπορει ομως να ειναι και χούι της μητρικης,πχ σε εμενα η abit με το που παταω το on αναβει,σβηνει,αναβει ....μετα μπαινει παραθυρα.

Τελος θα μπορουσε να ειναι και προβληματικη η μητρικη οποτε rma.

@AGRIMI τα εχω δοκιμαση ετσι αλα τπτ

@steve_m το ξαναεστησα και θα το παω πλαισιο να το δουν!

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από steve_m [16-01-2008 01:17]

Ξαναστηστο,κατι βραχυκυκλωνει.

Μπορει ομως να ειναι και χούι της μητρικης,πχ σε εμενα η abit με το που παταω το on αναβει,σβηνει,αναβει ....μετα μπαινει παραθυρα.

Τελος θα μπορουσε να ειναι και προβληματικη η μητρικη οποτε rma.

Οργωσα και εγώ το forum να δω μήπως έχω πρόβλημα ή λάθος ρύθμιση στο Bios αλλά από ότι διαβάζω έτσι κάνει απλά η Abit IP35. Δεν γίνεται να της αλλάξουμε αυτό το εκνευριστικό συνήθειο ?!! Το κάνει και με επανεκκίνηση από το reset button.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.