evilcoder Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2008 Χαιρετώ Προχθές αγόρασα από το πλαίσιο τα πιο κάτω κομμάτια:CPU:Q6600 MOBO: Gigabyte P35-DS4RAM: GEIL 2GB 800MHZVGA: Asus 8800GT 512MBPSU : Chieftech 560WΤο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξήςέχοντας στήσει όλα τα κομμάτια μαζί, όταν πατάω το powerbutton πάει να ξεκινήσει και σβήνει κατευθείαν.δοκιμάζοντας με το παλαιό μου τροφοδοτικό (300w 20πινς + 1 4πινο) μόνο με τον επεξεργαστή επάνω στην μητρική ξεκινάει.Υ.Σ. το τροφοδοτικό το πήγα στο πλαίσιο και μου είπαν ότι δουλεύει κανονικά.ευχαριστώ εκ τον προτέρον
AGRIMI Ιανουάριος 15, 2008 #2 Ιανουάριος 15, 2008 άμα τα πήρες όλα από πλαίσιο πάνε δώσε τον για να τον δουν αλλιώς ένα ένα άλλαζε τα κομμάτια και τις μνήμες μία μία και κοίτα μην τις έβαλες ανάποδα ή μήπως δεν κούμποσαν καλά
steve_m Ιανουάριος 15, 2008 #3 Ιανουάριος 15, 2008 Ξαναστηστο,κατι βραχυκυκλωνει.Μπορει ομως να ειναι και χούι της μητρικης,πχ σε εμενα η abit με το που παταω το on αναβει,σβηνει,αναβει ....μετα μπαινει παραθυρα.Τελος θα μπορουσε να ειναι και προβληματικη η μητρικη οποτε rma.
evilcoder Ιανουάριος 16, 2008 Author #4 Ιανουάριος 16, 2008 @AGRIMI τα εχω δοκιμαση ετσι αλα τπτ@steve_m το ξαναεστησα και θα το παω πλαισιο να το δουν!
JohnG85 Ιανουάριος 26, 2008 #5 Ιανουάριος 26, 2008 Αρχική απάντηση από steve_m [16-01-2008 01:17] Ξαναστηστο,κατι βραχυκυκλωνει.Μπορει ομως να ειναι και χούι της μητρικης,πχ σε εμενα η abit με το που παταω το on αναβει,σβηνει,αναβει ....μετα μπαινει παραθυρα.Τελος θα μπορουσε να ειναι και προβληματικη η μητρικη οποτε rma. Οργωσα και εγώ το forum να δω μήπως έχω πρόβλημα ή λάθος ρύθμιση στο Bios αλλά από ότι διαβάζω έτσι κάνει απλά η Abit IP35. Δεν γίνεται να της αλλάξουμε αυτό το εκνευριστικό συνήθειο ?!! Το κάνει και με επανεκκίνηση από το reset button.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.