Jump to content

Eizo SX2461W η Eizo HD2441W

Borg

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Ε γι αυτο λεει αναλογα την εγγυηση που θα παρεις. Αν την παρεις παραεισαγωγη απο τεκνικς, γλυτωνεις 100€ και κανεις το σταυρο σου να μην εχει προβληματα. Γιατι μετα κλαυτα Χαραλαμπε...

Εσυ τελικα τι εκανες με την οθονη σου;

Εγώ πάλι σκέφτομαι να πάω για τη Eizo S2411Wπου νομίζω έχει το ίδιο panel με την HD2441W αλλά χωρίς τις TV δυνατότητες. Δηλαδή δεν έχει HDCP

To manual αναφέρει "Applicable to HDCP"....το τσέκαρα γιατί το θυμόμουνα από το prad.de ότι υποστηρίζει HDCP...

@angel_f thanks man για το info! Τότε πάω για zero1 με 100 eurw νομίζω παραπάνω... Έχετε ακούσει τπτ και για εκεί;;;

Ίδια τιμή περίπου με πλαίσιο...σιγουρέψου ότι είναι από Media Vis...

@felix Media Vis είναι η αντιπροσωπία; Να ρωτήσω δηλαδή αν η εγγύηση είναι από εκεί;

Σχετικά με το HDCP μπέρδεμα.. Σε άλλα site λέει ότι υποστηρίζει, στο επίσημο δεν το αναφέρει στα σύντομα specs. Αλλά αν το λέει στο manual τότε έχει.. Αλλά δεν το έχει δοκιμάσει κανείς; Νομίζω η Cyberlink έχει ένα τεστ που σου λέει αν η κάρτα γραφικών και η οθόνη υποστηρίζουν HDCP.. Μπορείς να το δοκιμάσεις;;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.