Jump to content

Eizo SX2461W η Eizo HD2441W

Borg

Recommended Posts

Εγώ δεν μπορώ σίγουρα να έρθω για καφέ... χεχε είμαι λίγο μακριά. ’ν γίνεται από μακριά είμαι μέσα αλλά θα μου πείτε τι πρέπει να κάνω

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

εγω μορτες βαραω 12ωρα στο αεροδρομιο χλωμο με βλεπω.....ασε που η ειζο ειναι ζωο ρε δεν ειναι και για πολλες πολλες μεταφορες...αλλα κανονιστε εσεις και βλεπουμεν

@αλλα τι να λεμε τωρα αλλοι σαλονικα αλλοι αθηνα για να δουμε θα βγαλουμε ακρη..

Σιγά το δύσκολο ρα - υπάρχει μια EIZO S2431W στην Αθήνα και μια στη Θεσ/νίκη, όπως και από μια Dell 2407WFP και στις δύο.

Λίγος χρόνος να βρεθεί γιατί κι εγώ είμαι λίγο στενά και κανά carο και είμαστε οκ.

Αρχική απάντηση από perp

Καλοριζικη ρε gznp!!! Σωστή αγορά :T:

10x man :D

2407WFP στο Salonica ποιος εχει?....

Oποιος θελει παντως ας ριξει κανα πμ και το κανονιζουμε...

Αμα βρισκαμε και κανεναν με LG245-246 και Samsung 244-245

θα ηταν ακομα καλυτερα...

Βρε μπας να ανοιξω thread και να το κανονισουμε απο εκει?

Edit: Στραβομαρα.....Σορρυ Shadow:D

Εγώ έχω την Dell - Θεσσαλονίκη, έχω και κάρο. Χρόνο, εξαρτάται γιατί η δουλειά έχει γίνει δουλεία...

ΕDIT: Με πρόλαβες βρε, λέω και εγώ δεν φαίνεται το μωράκι μου; :p

Αρχική απάντηση από ea6gka

παιδες οι οθονες δεν ειναι και οτι πιο αθραυστο,

μεγεις dude :D

Για αυτο υπαρχουν και οι κουτες βρε.....:)

Και επειδη πολυς λογος γινεται για την αναπαραγωγή 720p και 1080p ταινιών σε 20ρι, 24αρι ή 30αρι μονιτορ.... ας ανεβάσω και ενα comparison chart ως reference...ετσι να βρίσκεται... ;)

2006179927326131580_rs.jpg

το 1080p ειναι απο και 24αρι και πανω απο κει και κατω πας σε 720p...οχι οτι χανεις σε 20αρι στα 1080p μικρες διαφορες

Απλα η ανάλυση των 24ιnch επιτρέπει 1-1 πιξελ αναπαραγωγή μιας 1080p ταινίας... στις 20ιντσες ομως συμφωνα με το chart καλυτερα ειναι η αναπαραγωγη μιας 1080p ταινιας παρα 720p καθώς αυτη πλησιαζει περισσότερο στην native αναλυση των 1680Χ1050 παρα η ανάλυση 1280Χ720 της 720p ταινιάς...

το universal "κακο" σε ολες τις περιπτώσεις ειναι το 16:9 των ταινιων VS το 16:10 των οθονών μας.....;)

κατι δεν λες σωστα

Some modern widescreen liquid crystal display (LCD) monitors can also natively display 1080p content. Widescreen WUXGA monitors for example support 1920×1200 resolution, which can display a pixel for pixel reproduction of the 1080p (1920×1080) format. These resolutions are supported by several laptops with 17 inch displays. Additionally, many 23, 24 and 27 inch widescreen LCD displays use 1920×1200 as their native resolution. Other 1080p-compatible LCDs, on the other hand, have lower than 1920×1080 native resolution and cannot display 1080p pixel for pixel. The output is resized; though it may not be noticeable to the viewer, . what is seen is a slightly degraded version of the original image.

μπα μια χαρα στην lcdtv 32αρα οι ταινιες με 720 :p στα 1080 δεν βλεπω διαφορες ειτε στο ps3 games ειτε σε blu-ray movies η εχω μαπα ματι :D

Παναγιώτη, πιστεύω ότι έχει να κάνει καθαρά με τα ηλεκτρονικά της οθόνης και όχι με το πόσο την αλλάζει την ανάλυση. Από τη στιγμή που μπαίνει σε διαδικασία resample, η καθαρότητα της native 1080p χάνεται

Edit: Το ίδιο φυσικά συμβαίνει με τις >24. Χρειάζονται resample για να δείξουν full screen το 1080p, οπότε η εικόνα δεν είναι τόσο καθαρή. Για αυτό σε monitor δε συμφέρει να έχεις μεγαλύτερη ανάλυση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.