Jump to content

Eizo SX2461W η Eizo HD2441W

Borg

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από FANISTELROOY

Μηπως το αρχαριο ματι μου δεν θα καταλαβαινει διαφορα σε μια LG TFT 24'' L246WH-BN 520??

Αρχική απάντηση από Wizard!

Όπως έχω ξαναγράψει πολλές φορές όμως, αν κάποιος δε βλέπει τη διαφορά, δεν αξίζει και να την πληρώσει

Για να σου λυθεί η απορία, δες τες από κοντά ;)

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Πηγα να τις δω απο κοντα αλλα τις εχουν ολες συνδεδεμενες σε ενα μηχανημα με σιγουρα λαθος ρυθμισεις. Απο ολες τις οθονες καλυτερα επαιζαν κατι 17αρες.... και αυτο γιατι οι ρυθμισεις ηταν για εκεινη την αναλυση.

Αρχική απάντηση από ea6gka

κανεις λαθος οτι μετα απο 6 μηνες ειναι σπανιο να σου πεταξει πιξελ , πετανε κανονικοτατα

Πάντα κάνω λάθος κι είμαι και κολλημένος :)

Ευχαριστώ παιδιά για τις απόψεις σας

Πρέπει να πω πως με ενδιαφέρει τα 2hdmi που έχει , το ένα για ps3 το άλλο για pc (κυρίως για το ps3)

Το μόνο που δεν χρειάζομαι είναι το hd-video αλλά να έχει όλα τα αλλά, gaming , text, picture

Τώρα άμα έχει λίγο ghosting νομίζω δεν θα με πειράζει καθόλου μιας και η οθόνη που έχω (L1920P) έχει στα 25ms...

Δαλτονισμός τι είναι?

Αρχική απάντηση από Borg [Σήμερα, στις 18:30]

Ευχαριστώ παιδιά για τις απόψεις σας

Πρέπει να πω πως με ενδιαφέρει τα 2hdmi που έχει , το ένα για ps3 το άλλο για pc (κυρίως για το ps3)

Το μόνο που δεν χρειάζομαι είναι το hd-video αλλά να έχει όλα τα αλλά, gaming , text, picture

Τώρα άμα έχει λίγο ghosting νομίζω δεν θα με πειράζει καθόλου μιας και η οθόνη που έχω (L1920P) έχει στα 25ms...

Δαλτονισμός τι είναι?

Aφού σ' ενδιαφέρει κυρίως το ps3, με τόσα λεφτά μπορείς να πάρεις καμιά 42+ με 1080p

Αυτό σου έλλειπε...

θα τα μαρτυρησω ολα μα ολα:D ξερεις που

borg παντως το 2341 απο ghosting μηδεν ουτε για δειγμα

’λλη λέξη για τη δυσχρωματοψία.

http://www.epirus.com/eftixiadis/grpage5.html

Βρε διάβολε αυτό βρήκες μόνο να με πεις ? :D

Αρχική απάντηση από Georgesod

Aφού σ' ενδιαφέρει κυρίως το ps3, με τόσα λεφτά μπορείς να πάρεις καμιά 42+ με 1080p

εχω 32 lcd tv

Και απο S2411W , Στα παιχνιδια "σαν" CRT !

Το playstation και HD player μπορεις να το συνδεσεις και στην S2411W με καλωδιο DVI to HDMI μιας και η S2411W εχει HDCP .

Δεν χρειαζεσαι οπωσδηποτε HDMI θηρες

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τέτοια thread γιατί βλέπω πόσο απέχουν τα "ψυχρά" reviews από την πραγματική γνώμη των καταναλωτών.

Όλες οι ΕΙΖΟ που αναφέρετε, 2411, 2431 και 2441, αναφέρουν στα διάφορα site που τις κάνουν review ότι εμφανίζουν στα τεστ ελαφρύ blurring.

Κάτι που δεν ταιριάζει με τπτ βέβαια με απόψεις όπως αυτή:

"Και απο S2411W , Στα παιχνιδια "σαν" CRT !"

Δε λέω αν κάποιος κάνει λάθος, απλά ώρες ώρες τα τεστ είναι υπερβολικά.

Εγώ από αύριο θα έχω την 2431 σπίτι, θα σας πω κι εγώ απόψεις ;)

^^

Για κάτι τέτοια που κάνεις σου λένε ότι είσαι κολλημένος με την ΕΙΖΟ :D

Χωρίς πλάκα, στο έχω ξαναπεί, μη θεοποιείς την ΕΙΖΟ.

"The Eizo S2431W does demonstrate a certain amount of motion blur...The S2431W demonstrate good responsiveness. Although we do not necessarily see the monitor as suitable for hardcore gamers, hobby gamers will be very pleased with this model. In order to achieve a rating of very good, the overdrive adjustment would have had to be somewhat better so that no corona effects would have been visible in the PRAD streaking test."

"The Eizo HD2441W-TS does show a certain motion blur. The slight blurring is visible on textures when the players character turns quickly in the game, for example...Overall, we rate the responsiveness as good. Occasional gamers can definitely purchase the Eizo HD2441W without further deliberation. For those who consider themselves hardcore gamers, however, we do not consider the monitor suitable."

Από Prad.de

;)

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 22:02]

^^

Για κάτι τέτοια που κάνεις σου λένε ότι είσαι κολλημένος με την ΕΙΖΟ :D

Χωρίς πλάκα, στο έχω ξαναπεί, μη θεοποιείς την ΕΙΖΟ.

"The Eizo S2431W does demonstrate a certain amount of motion blur...The S2431W demonstrate good responsiveness. Although we do not necessarily see the monitor as suitable for hardcore gamers, hobby gamers will be very pleased with this model. In order to achieve a rating of very good, the overdrive adjustment would have had to be somewhat better so that no corona effects would have been visible in the PRAD streaking test."

"The Eizo HD2441W-TS does show a certain motion blur. The slight blurring is visible on textures when the players character turns quickly in the game, for example...Overall, we rate the responsiveness as good. Occasional gamers can definitely purchase the Eizo HD2441W without further deliberation. For those who consider themselves hardcore gamers, however, we do not consider the monitor suitable."

Από Prad.de

;)

Το Prad.de εχει αυτο το ποιηματάκι σε ολα τα review για TFT. ;)

Μην το παίρνεις και τις μετρητής..

Για ελα απο εδω να σου βαλω Crysis στην 19" ΕΙΖΟ L778 να σε τρέχω για δραμαμινες...

10 λεπτα θα την παλέψεις μετά .... :sick:

Βασικά θα πρέπει να εχεις δει motion blur να να καταλάβεις τι ειναι ..... :sick:

Το motion blur ειναι σαν να κοιτάς τα κινούμενα γραφικά της οθονης πάσχοντας απο τουλάχιστον 6-7 βαθμούς μυωπίας χωρις τα γυαλιά σου :sick:

Βαριέμαι να ψάχνω, όμως δεν είναι για όλες έτσι.

Η Belinea δεν έχει λένε καθόλου motion blur, ενώ κάτι 22άρες με ΤΝ τις επαινούν ειδικά επειδή δεν έχουν παρατηρήσει τπτ πάνω τους - "σαν CRT" ένα πράγμα.

Ξέρουν τι λένε, απλά βάζουν πολύ "δύσκολα" τεστ. Τεστ εξτρεμιστικά, που εμφανίζουν πράγματα που κανείς με νορμάλ όραση δε θα προσέξει.

Αρχική απάντηση από Borg

motion blur = μεταφραση pls?

Όταν στρίβεις πολύ γρήγορα το κεφάλι σε ένα FPS ή όταν scrollάρεις το χάρτη σε ένα RTS με το μεσαίο κλικ (πολύ γρήγορες κινήσεις δλδ), τα textures να παρουσιάζουν ένα "θόλωμα" και να μην είναι τόσο crisp-καθαρά και δαιυγή, όπως πριν κάνεις τη γρήγορη αυτή κίνηση.

Στο Prad.de έχουν ένα τεστ που τα δοκιμάζουν αυτά και θεωρώ πως είναι υπερβολικό - Θα ρίξω κανά Arena στο Nightmare βέβαια να δω τι παίζει πάντως αλλά δε νομίζω να παρατηρήσω και πολλά.

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 22:28]

δεν παιζει blur λεμε..

Ετσι ειναι τελεία και παύλα.... Δεν εχουν blur τα 24" ΕΙΖΟ για τα οποια μιλαμε

@Borg , αδιασε κανα mailbox:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.