alexander123 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2008 Γεια σας παιδια. Εχει 3 μερες που εστησα ενα pc εχω το mothrboard Albatron PXP35 και 2 σκληρους WD 320gb SATAII θελω να κανω Raid 0.Ενεργοποιησα μια ρυθμιση απο το bios RAID+IDE Mode για το raid αλλα οταν κανω επανεκιννηση δεν μου βγαζει να πατησω κατι για να μπω στο raid bios utility τι πρεπει να κανω?μου βγαζει αυτο το μυνημα στην επανεκιννιση:JMicron Technology Corp. PCIE-to-SATAII/IDE RAID Controller BIOS v1.06.69Copyright © 2005 JMicron Technology. http://www.jmicron.com 0DDO: HL-DT-STDVD-RAM GSA-H58NPress any key to continue........Και δεν γινετε τιποτα.Ειχα βαλει τα Windows xp τωρα τα ξαναεβγαλα δεν εχω Windows μεσα.δοκιμαζω διαφορα απο το bios αλλα παλι τα ιδια αυτο το μυνημα συνεχεια εχω ΤΡΕΛΑΘΕΙ μια βοηθεια παιδια γιατι θα το σπασω στο τελος...
alexander123 Ιανουάριος 15, 2008 Author #3 Ιανουάριος 15, 2008 εχω πατησει τα παντα δεν γινετε τιποτα.αυτο το μηνυμα μονο.δεν μου δειχνει στην οθονη π.χ να πατησω καποιο συνδιασμο η καποιο F ας πουμε
MOS Ιανουάριος 15, 2008 #4 Ιανουάριος 15, 2008 Ειναι συγκεκριμενα τα sata port που πρεπει να τοποθετησεις τους σκληρους για να γινει το raid.... τωρα το οτι δεν μπορεις να μπεις στο bios του raid ειναι επειδη δεν στο εμφανιζει και επειδη οταν προσπαθησα και γω για πρωτη φορα να κανω raid παθαινα τα ιδια ειναι η ρυθμιση απο το κεντρικο bios.... δοκιμασε εναλλακτικες επιλογες στο bios σου και προσπαθησε το..... Υ.Γ. και απο οτι ειδα το εγχειριδιο που σου δινουν δεν ειναι και το καλυτερο....αλλα και συ ρε φιλε μου Albatron ? Σε εμενα τα πληκτρα που παταω ειναι ctrl+G εχει και ctrl+I αλλα ειναι για αλλο πραγμα !!
alexander123 Ιανουάριος 15, 2008 Author #5 Ιανουάριος 15, 2008 ναι φιλε μου οντος το εγχειριδιο λεει μονο πως θα βαλεις το motherboard sto kouti τιποτα αλλο.Εχουν σπασει τα νευρα μου.....
MOS Ιανουάριος 15, 2008 #6 Ιανουάριος 15, 2008 Αρχική απάντηση από alexander123 [Σήμερα, στις 00:04] ναι φιλε μου οντος το εγχειριδιο λεει μονο πως θα βαλεις το motherboard sto kouti τιποτα αλλο.Εχουν σπασει τα νευρα μου..... δοκιμασε αυτα που σου ειπα και ενημερωσε με !!
alexander123 Ιανουάριος 15, 2008 Author #7 Ιανουάριος 15, 2008 Το ειδα σε καλη τιμη και με τα λογια που λεει το plaisio στο site το πηρα.
alexander123 Ιανουάριος 15, 2008 Author #8 Ιανουάριος 15, 2008 το εγχειριδιο λεει τα SATA II RAID στις θεσεις 5 και 6 SATA PORT εκει εχω τους σκληρους
MOS Ιανουάριος 15, 2008 #9 Ιανουάριος 15, 2008 Αρχική απάντηση από alexander123 [Σήμερα, στις 00:06] Το ειδα σε καλη τιμη και με τα λογια που λεει το plaisio στο site το πηρα. οκ καλουτσικο ειναι εχει τα ιδια chipset με την δικη μου......δοκιμασες ????τοτε τους εχεις στις σωστες θεσεις !!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.