Jump to content

Αξιοπρεπές παιχνίδι γίνεται με 8500 ???

dpolal

Recommended Posts

Θα στήσω ένα πισί για τα παιδιά ενώς φίλου (14-16) ετών και θέλουν να παίζουν παιχνίδια.

Δυστυχώς το budget είναι εντελώς οριακό (600euro) και θέλουν πλήρη μηχάνημα.

Τους έφτιαξα μια σύνθεση με ΑΜ2 Athlon 64 X2 4200+, 2Gb ram και βρήκα από ένα παλικάρι μια XFX 8500GT στα 45 ευρά.

Ξέρω ότι δεν θα κάνουν παπάδες με το μηχάνημα αλλά τουλάχιστον με την 8500 θα έχουν ένα έστω αξιοπρεπές αποτέλεσμα ;;;;;; :...:

Εγω εχω μια 8500 και πρεπει αν πω ειναι πολυ ικανοποιητικη για τα λευτα της.Μπορεσε να παιξει το Crysis σε 800*600 στα Low φυσικα με ενα σταθερο 20-25 fps δεν ειναι κακο αν την θες για παιγνια με μικρες απαιτησεις.

Τελικά ενώ είχα παραγγείλει οθόνη από το γνωστό ιντερνετοκατάστημα (LG 17' κλασσική) έκανα μια βόλτα πριν από λίγο σε άλλο κατάστημα γνωστής αλυσίδας στην Καλλιθέα όπου και βρήκα αυτήν: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1043293

από 189 ΜΟΝΟ 149 !!!!!!!!!! προσφορά και ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο κατάστημα.... :blink::jump:

Οπότε και την κτύπησα, θα κάνουν τρελή χαρά τα μικρά :):):)

dpolal τελικά αγοράσατε την wide οθόνη ?

Σας ρωτάω γιατί θυμάμαι που συγκρίνοντας μια 17" tft και μια

19" wide tft , μου έκανε αρνητική εντύπωση το γεγονός ότι η 19" wide είναι αισθητά πιο μικρή κάθετα του "πάνελ" σε σχέση με την 17" .

Φυσικά δεν θέλω να σας απογοητεύσω ,αφού τελικά είναι και θέμα γούστου.

Ελπίζω απλά να έχετε το παραπάνω υπ'όψην σας.

Και σχετικά με την επιλογή της κάρτας γραφικών θα πρέπει να ξέρετε ότι όσο

πιο μικρές οι δυνατότητες της τόσο πιο μεγάλες οι πιθανότητες τα παιδιά

να πάρουν τον σωστό το δρόμο ( ---> adventures ) Απλά αστειεύομαι :p

Οπως είπε και ο Melkon αφου μπορεί και τρέχει το crysis έστω και σε 800χ600 ανάλυση

σίγουρα μπορούν να βρούν πολλά παιχνίδια που να παίζουν ικανοποιητικά!

Την αγόρασα την οθόνη φίλε μου.

Είναι γνωστή η διαφορά με τα μεγέθη.

Αφενώς όμως ήταν καμμιά 20αριά ευρώ φθηνότερη από την 17άρα που είχα παραγγείλει, αφετέρου είναι 19ίντσες και πολύ ποιό «μουράτη» και εντυπωσιακή. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.