freestyler7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2008 Αποφάσισα να δώσω πνοή στο παλιό μου pc: amd 3200+ 2.2 ghz, 1gb ram ddr1 400 mhz, asus k8v se deluxe, 450 watt chieftec psu, ati 9600xt και αγόρασα την ati x1950 pro 512 agp καθώς και ένα stickaki 1gb kingston ddr1 400mhz.Η κάρτα δουλεύει απροβλημάτιστα αλλά δεν μπορώ με τίποτα να κάνω να δουλέψουν ταυτόχρονα οι παλιές μνήμες (2χ512 ddr1 kingston 400mhz) με την νέα. Οι παλιές ή η νέα μόνη της παίζουν μια χαρά.Ξέρω οτι για το συγκεκριμένο motherboard (και ίσως να ισχύει για όλα με ddr1) αν χρησιμοποιήσεις και τα 3 slot από 400 mhz που φτάνει το mb, πέφτει στα 333 οπότε δοκίμασα και μέσα απο το bios να βάλω Limit sta mhz sta 166 αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να κερδίσω μερικά sec μέχρι να μου βγάλει μπλε οθόνες.Φυσικά δοκίμασα όλους τους διαφορετικούς συνδυασμούς στα slot χωρίς αποτέλεσμα.Τα μηνύματα στις bsod: page fault in non paged area και win32k.sysΗ νέα μνήμη είναι αυτήκαι οι παλιές αυτές.Ίδια τάση ίδια timings. Τι να κάνω; υπάρχει τρόπος να τις κάνω να δουλέψουν ή να πάω να δώσω άλλα 50 ευρώ για άλλο ένα stickaki 1gb; Κανά bios update ίσως; (αλλά το φοβάμαι-κακές εμπειρίες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 15, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 εαν δεν σε καινε ακομα 50ευρω παρε ακομα ενα στικακι και πουλα τις παλιες σε κανα forum ωστε να γλιτωσεις κανα 30ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 15, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 Δοκίμασε και 1Gb + 1 512Mb μόνο να δείς πώς αντιδρά... Όχι τίποτα άλλο αλλά καλύτερα είσαι αν παίζει με το 1,5μιση Gb και δνε αγοράζεις άλλη ram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 15, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 Υποθέτω μεμτεστ στην καινούρια και τις παλιές έχεις κάνει διεξοδικά έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.