Jump to content

νεο PC ποσα Watt ομως plzzzzzzz ???

timos1416003210

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

τελικα ΠΗΡΑ ΠΙΣΙ!!!!! :jump: πεμπτη - παρασκευη θα το εχω στα χερια μου ομως κατι με τρωει :dots: :dots: :dots: :dots:

cpu---> Q6600

mobo--> P5K

gpu--> HD3870 512

ram --> 2x 1gb corsair xms2 4-4-4-12 800

hdd--> 1x 250 wd( sata) + 1x 300 seagate (ata)

drives x2

fans 4x120mm

+ zalman multifan controller

600W τροφοδοτικο φτανουν?????????????? :cry::eek:

ενα zalman επελεξα.... τωρα αν μετα απο ερευνα αγορας μου πειτε οτι το βρισκω και στην λαικη τοτε πιαστηκα κοτσος....

σε αυτα τα λεφτα (καποθ 90) ειναι πολυ καλο

ενναλλακτικη εχεις το thermaltake 700w toughpower crossfire

Αρχική απάντηση από timos

ενα zalman επελεξα.... τωρα αν μετα απο ερευνα αγορας μου πειτε οτι το βρισκω και στην λαικη τοτε πιαστηκα κοτσος....

το ζαλμαν??? μια χαρα///

Αρχική απάντηση από MOS

Φιλαρακο τσεκαρετο με αυτο εδω περα το προγραμματακι !!

http://www.extreme.outervision.com/psucalculator.jsp

Εντελώς μη-ρεαλιστικό το προγραμματάκι. Μου βγάζει 470W για το σύστημά μου σε 100% load, συμπεριλαμβανομένου και του overclock σε επεξεργαστή και κάρτα:

wattagelo4.th.jpg

Ενώ το Zalmanάκι που έχω που μετράει την πραγματική κατανάλωση, μου βγάζει ~275W με 4πλό Prime και Atitool burn in να τρέχουν ταυτόχρονα.

Όλα αυτά δουλεύανε άψογα για >2 μήνες με Corsair HX520 και από τον Δεκέμβρη και μετά με το ΗΧ620 (το άλλαξα μόνο και μόνο επειδή "έκατσε")

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.