pontium Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2008 Hurrican,ένα remake του Turrican,απο τα πιο γνωστά retro games που άφησαν εποχήΚατεβάστε το απο το επίσημο site:http://www.hurrican-game.de/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιανουάριος 15, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 Το εχω κατεβασει εδω και πολυ καιρο ... δεν μου αρεσε να σου πω, αν και το Turrican (ειδικα το 2) το τερματιζω για πλακα και ειναι απο τα most loved amiga games Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιανουάριος 15, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 Καποιος το ειχε αναφερει ξανα,και το εχω εγκαταστησει ηδηΙσως εχουμε καλομαθει τελευταια,αλλα εχω την εντυπωση οτι το Τurrican 2 ηταν ανωτερο του remake(ειχε πολυ καλο soundtrack και σαν ποιοτητα ηχου και σαν συνθεσεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 15, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 Εγώ έτσι και αλλιώς παίζω το πρωτότυπο.Το ανέβασα για πιο απαιτητικούς χρήστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.