Jump to content

Πρόβλημα σε εξωτερικό σκληρό

saradis1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα παιδιά.

ρε παιδιά, έχω ένα πρόβλημα. στον εξωτερικό μου σκληρό (wd 320GB). Ενώ έχω πολύ ελεύθερο χώρο, κάθε φορά που προσπαθώ να αντιγράψω ενα μεγάλο αρχείο (π.χ ταινία 8GB ή παιχνίδι σε iso 10 GB) μου γράφει οτι δεν έχω τόσο ελέυθερο χώρο στον δίσκο. καμια ιδέα τι συμβαίνει?

:giveup:

Αρχική απάντηση από cosmic

κατα 99% ο δισκος σου ειναι fat32.....μετετρεψε τον σε ntfs.

ωχ. αυτό δεν το σκέφτηκα. την στρουμφίσαμε τότε. αυτό σημαίνει οτι πρέπει να του κάνω και format. αλλίώς, πως θα του αλλάξω file system?

Ανοίγεις παράθυρο DOS και γράφεις:

Convert E: /FS:NTFS

Όπου Ε: το γράμμα με το οποίο τα win βλέπουν τον δίσκο σου, μπορεί να είναι D,F,G κοίταξε το.

Μην ξεχάσεις την : (άνω κάτω τελεία)

Εύκολα και πολύ γρήγορα, δεν χρειάζεται format ούτε χάνεις τα δεδομένα σου αν και ένα backupάκι πρώτα ΔΕΝ έβλαψε ποτέ κανέναν... ;)

Αρχική απάντηση από dpolal2

Όπου Ε: το γράμμα με το οποίο τα win βλέπουν τον δίσκο σου, μπορεί να είναι D,F,G κοίταξε το.

Εύκολα και πολύ γρήγορα, δεν χρειάζεται format ούτε χάνεις τα δεδομένα σου αν και ένα backupάκι πρώτα ΔΕΝ έβλαψε ποτέ κανέναν... ;)

θεος! με σώζεις!! you rule! Α! ρε dos αθάνατο!!!

Αρχική απάντηση από dpolal2

έχω μια απορία. γράφω convert e:/fs:ntfs σε dos αλλα μου λεεί:

Το σύστημα αρχείων ειναι fat32

Εισάγετε την τρέχουσα ετικέτα για τη μονάδα E:

στο "Υπολογιστής μου" το label του Ε ειναι "MyBook". το γράφω και μου λέει "Μια εσφαλμένη ετικέτα τόμου καταχωρήθηκε σε αυτήν τη μονάδα δίσκου"...

τι παίζει????

άκυρο.... άλαξα το label του δίσκου σε κάτι άλλο και δουλεψε. σκεφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας για να το ξέρετε και εσείς. Ευχαριστώ πολύ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.