skilimavro Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 Ξερει καποιος πως μπορω να βρω οδηγο για μια καμερα που εχω μοντελο creative Webcam live για vista;Η μαμα εταιρια δεν εχει βγαλει οδηγους και λεω μηπως υπαρχει καπου αλλου να ψαξω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 14, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 βλεπω οτι εδωhttp://us.creative.com/support/downloads/εχει για καποια μοντελα.εαν δεν εχει ισως να ειναι ηδη ενσωματωμενοι στα vista Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 15, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 αν απο την διαχειριση συσκευεων των vista πατησεις εκει που λεει upadate driver δεν βρισκει τιποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
skilimavro Φεβρουάριος 3, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 λοιπον εφαγα τον κοσμο για να βρω το μοντελο τελικα ειναι λαθος αυτο που εχω γραψει αυτη που εχω ειναι webcam NXκαι δεν την βλεπουν τα vista ουτε update driver κανει δουλειακαμια βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 3, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 σε αυτη την περιπτωση δεν νομιζω πως μπορει να γινει κατι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.