Jump to content

Πρόβλημα στο να "ρίχνω" 2 συστήματα με κοινή οθόνη σε standby mode

firefox

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα. αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. δυο συστήματα το ένα με dfi nf4 ultra-d και το άλλο με την dfi expert με κοινη οθόνη πάνω σε ένα kvm switch. ρίχνω το ένα σε standby mode. όταν παο να ρίξω και το δεύτερο σε standby mode "ξυπνάει" το πρώτο. αν παο να ρίξω το πρώτο σε sleep mode τότε θα ξυπνήσει το δεύτερο.έτσι καταλήγω να κάνω ένα loop όπου στην ουσία δεν μπορώ να έχω και τα 2 σε standby mode παρα μονο εάν κάνω εντελώς shutdown το ένα.

πρέπει να κάνω κάποια αλλαγή στο BIOS η είναι θέμα settings της κάρτας γραφικών?

μιλάμε για μια 6600gt και μια 7600gt.

ευχαριστώ

να έχει άραγε να κάνει σχέση με το BIOS το όλο θέμα η να είναι θέμα ρυθμίσεων κάρτας γραφικών? καμια εκτίμηση έστω κανένας?

Πιστεύω ότι τη δουλειά στην κάνει το KVM. Μάλλον στέλνει κάποιο σήμα και στα ξυπνάει. Είναι και πληκτρολόγιο/ποντίκι απάνω στο switch?

Δοκίμασες να τα αφήσεις και να σβήσουν μόνα τους?

Με συνδιασμό πλήκτρων στο keyboard αλλάζει το KVM από το PC1 στο PC2? Αν ναι τοτε είναι φυσικό αν γίνεται wake από το keyboard να αναβει το PC όταν θές από το suspended PC να πάς στο άλλο για να το κάνεις suspend.

Την περίπτωση αυτή την έχω αντιμετωπίσει αλλάζοντας από το ένα PC στο άλλο γρήγορα πριν ολοκληρωθεί το suspend. Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να απενεργοποιήσεις στο bios το wake με το keyboard και να βάλεις το mouse (dblclick)

ναι είναι και keyboard και mouse πάνω στο kvm. αλλά είχα παλιότερα μια dfi από αυτές με μια abit και δεν είχα τέτοια θέματα όλα καλά.τώρα με τις 2 dfi συμπεριφέρεται έτσι.

στο BIOS δεν βλέπω option wake by keyboard.και έχω κάνει disable οτιδήποτε σχετικό με το θέμα.

τι στο καλο....

edit: το βρήκα το option αυτό και δοκίμασα διαφορα options αλλά tpt.

θα βρεθεί η λύση αλλά να δούμε ποτε και πως...:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.